AcasăNewsS-a dat ALARMA pe Aeroportul din Cluj: incendiu la trenul de aterizare...

S-a dat ALARMA pe Aeroportul din Cluj: incendiu la trenul de aterizare al unui avion! (VIDEO)

avion clujS-a dat ALARMA pe Aeroportul din Cluj: incendiu la trenul de aterizare al unui avion!

Au fost momente de panică, sâmbătă seară, pe Aeroportul din Cluj. Un incendiu a izbucnit la trenul de aterizare al unui avion. Pompierii de la ISU Cluj au intervenit imediat.

Aeronava companiei Fly Egypt, care efectua un zbor pe ruta Hurghada – Cluj, a suferit un incident în timpul operațiunilor de aterizare. La contactul cu solul, pneurile trenului principal de aterizare au explodat și au luat foc.

Echipajul de pompieri al Aeroportului Internațional Cluj a intervenit în cel mai scurt timp și a aplicat procedurile specifice situațiilor de urgență. Incendiul a fost stins, fără ca vreunul dintre pasageri sau dintre membrii echipajului să fie rănit”, au transmis reprezentanți ai aeroportului.

Aeroportul din Cluj a fost închis

Administratorii aeroportului au închis imediat zona, iar cei 113 pasageri ai avionului cu probleme au fost evacuaţi în condiţii de siguranţă. Multe alte zboruri au fost amânate. În cele din urmă, focul a fost lichidat de pompieri.

Nu sunt victime. În momentul de faţă, prioritatea este să deschidem traficul. În maxim două ore credem că reuşim să deschidem traficul. Sunt şase zboruri care trebuie să decoleze. Nu vor fi anulate, însă vor fi întârzieri”, spunea, vineri seară, David Ciceo, directorul Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca.

În jurul orei 22.30, problema a fost rezolvată în totalitate, iar traficul aerian a fost redeschis.

author avatar
Andrei Ștefan
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger