AcasăNewsS-a creat o noua Coloana a cincea, gata sa anexeze Europa Rusiei

S-a creat o noua Coloana a cincea, gata sa anexeze Europa Rusiei

Recent, Viena a gazduit, in mare secret, o intalnire a reprezentantilor ultraextremistilor din Europa cu cei din Rusia. Principala discutie a agendei a fost “salvarea” batranului continent si trecerea acestuia sub obladuirea Rusiei crestine,  informeaza publicatia elvetiana Tagesanzeiger.ch

Ultranationalistii rusi isi inchipuie deja cum stindardele lor vor flutura desupra capitalelor europene

La adapost de ochii mass-media, etremistii rusi si cei europeni au pus la cale un plan prin care Europa ar trebui sa redevina o Europa a natiunilor, eliberata de  „lobby-ul satanic al homosexualilor” si in care va fi restabilita vechea ordine, data de Dumnezeu. Bineinteles, Rusia si-a transat si aici partea  leului.

Invitati de seama, nume de elita

Gazde ale intalnirii au fost oligarhul rus Konstantin Malofeev si fundatia sa, Sankt Basilius der Grosse (Sfantul Vasile cel Mare). Din Franta au venit deputati ai Frontului National, Marion Marechal-Le Pen (nepoata Marinei Le Pen), dar si printul Sixtus Henri de Bourbon-Parma, conducatorul Miscarii Carliste. Din Elvetia a venit Serge de Pahlen, director al unei institutii financiare din Geneva si sot al mostenitoarei firmei Fiat, Margherita Agnelli de Pahlen. Din Bulgaria a participat Wolen Siderow, presedinte si fondator al partidului de extrema dreapta Ataka. Fireste, oaspetele de vaza al reuniunii a fost Alexandr Dugin, co-fondator al Partidului National Bolsevic.

Portectorat rusesc pentru Europa

Publicatia elvetiana publica si un citat al lui Dugin, care suna ingrijorator: “Trebuie sa cucerim si sa anexam Europa. E o evidenta ca in Europa suntem sprijiniti de o a cincea coloana pro-rusa. Acestia sunt intelectuali europeni, care vor sa-si consolideze identitatea”. In acelasi articol se mai mentioneaza si adevarate elogii aduse lui Putin. Astfel, un participant il considera pe liderul de la Kremlin reincarnarea lui Alexandru Intai, tarul care a inchegat „Sfanta Alianta” impotriva lui Napoleon.

Un Rasputin modern

Konstantin Malofeev (39 de ani), organizatorul evenimentului, si-ar fi facut averea impreuna cu fondul de investitii Marshall Capital, construind si un fond de caritate pentru sprijinirea spitalelor, a scolilor si a bisericii ortodoxe. Intr-un portret facut de Financial Times, el era descris ca un „Rasputin modern”, care, printr-un calugar prieten, ar avea acces direct la Putin. Mass-media rusa il suspecteaza insa ca ar finanta separatistii pro-rusi din Ucraina de Est.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger