AcasăNewsS-a cățărat pe o schelă și a dat „un tun” de 5.000...

S-a cățărat pe o schelă și a dat „un tun” de 5.000 de euro, furând bijuterii și alte bunuri dintr-un apartament

(sursa foto: Facebook)

Un hoț cu „abilități” demne de Spiderman a ajuns în vizorul anchetatorilor din București.

Polițiștii din Capitală au reținut un bărbat, cercetat pentru furt calificat, acesta fiind acuzat că, după ce ar fi escaladat o schelă metalică, a intrat în apartamentul unei femei, de unde ar fi plecat cu bunuri estimate la o sumă considerabilă: 5.000 de euro.

Poliţiştii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 26 au reținut miercuri, 16 august, un bărbat în vârstă de 42 de ani, față de care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Ancheta a început după ce o femeie a sesizat poliția, la începutul săptămânii trecute, semnalând că i-au fost furate mai multe bunuri din locuință. Polițiștii au făcut cercetări și au stabilit ce anume s-a întâmplat.

Bărbatul ar fi furat mai multe bijuterii, stilouri și obiecte de valoare

„În fapt, la data de 7 august 2023, Secția 26 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în perioada 4 – 7 august 2023, i-ar fi fost sustrase, din locuință, mai multe bunuri.

Din cercetări a reieșit faptul că, un bărbat, după ce ar fi escaladat o schelă metalică ce era montată pe peretele imobilului, ar fi forțat fereastra apartamentului unde locuiește persoana vătămată, iar din interior ar fi sustras mai multe bijuterii, stilouri și obiecte de valoare, prejudiciul fiind estimat la 5.000 de euro”, a transmis, joi, Poliția Capitalei.

În comunicatul poliției se menționează că în urma investigațiilor, miercuri, 16 august, oamenii legii din cadrul Biroului Investigații Criminale din cadrul Secției 26 l-au identificat și depistat pe bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, pe raza Sectorului 1.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în fața instanței, cu propuneri legale. Cercetările sunt continuate de către Biroul Investigații Criminale, din cadrul Secției 26, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

author avatar
Andrei Coman
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger