AcasăS-a castigat marele premiu la LOTO, la tragerile speciale de Anul Nou...

S-a castigat marele premiu la LOTO, la tragerile speciale de Anul Nou (VEZI NUMERELE)

Au fost doua bilete norocoase, jucate la aceeasi agentie, din Gaesti, dar in date diferite. Ambele au fost declarate castigatoare la tragerea LOTO 6/49 suplimentara de miercuri 30 decembrie, ca parte a tragerilor speciale de Anul Nou.

Dupa mai bine de opt luni in care marele premiu de la Loto 6/49, cel de la categoria I, nu mai fusese castigat, s-a aflat ca au fost nu unul, ci joi norocosi care au bifat pe biletele cumparate inaintea tragerilor speciale de Anul Nou numerele care au fost extrase seara trecuta.

Este vorba, din cate anunta Loteria Romana, despre doua castiguri a cate 16.161.917,74 lei fiecare, la categoria I a jocului Loto 6/49, biletele fiind jucate la agentia 15-013 din Gaesti, judetul Dambovita. Unul dintre ele a fost inregistrat martea trecuta, pe 23 decembrie, fiind completat de norocosul castigator cu trei variante simple la LOTO 6/49, jocul considerat de multi drept „vedeta Loteriei”, dar si cu doua variante la Noroc, in timp ce al doilea a fost jucat pe 24 decembrie, in Ajunul Craciunului. Acesta din urma a fost completat tot cu trei variante simple la LOTO 6/49 si doua variante la Noroc.

Nu in ultimul rand, compania anunta ca la extragerile din ziua precedenta au fost castigate mai multe premii, printre care si la categoria I a jocului Loto 5/40, unde la tragerea principala au fost inregistrat doua castiguri a cate 181.556 lei fiecare. Au fost doua bilete jucate la Braso, respectiv Targu Frumos, judetul Iasi.

Ar mai fi de mentionat faptul ca primele extrageri din 2016 vor avea loc abia joia viitoare, pe 7 ianuarie.

Iata numerele extrase pe 30 decembrie, la tragerile speciale de Anul Nou, conform site-ului Loteriei Romane:

(foto: captura site loto.ro)
1.153 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri