AcasăNewsS-a castigat marele premiu la LOTO 6/49. Detalii despre biletul norocos

S-a castigat marele premiu la LOTO 6/49. Detalii despre biletul norocos

Loto, 4 octombrie. Reportul pus în joc la Joker depășește 2,41 milioane de euro (sursa foto: Facebook)

Din randul persoanelor care joaca la Loterie, in speranta ca viata li se va schimba face parte, foarte probabil, si cel mai recent castigator de la 6/49.

La aproape o jumatate de an de la precedenta data cand se castiga potul la categoria I a „jocului vedeta” al Loteriei Romane, cum e considerat LOTO 6/49, un alt jucator a avut sansa de a cumpara un bilet care s-a dovedit a contine numerele norocoase.

Adica 24, 16, 38, 27, 11, 3, numerele extrase in cadrul tragerilor saptamanale de duminica seara. Compania anunta ca biletul norocos a fost jucat la o agentie din Vaslui, mai exact la agentia 37200, iar cumparatorul l-a completat cu 3 variante simple la LOTO 6/49. Premiul la categoria I la LOTO 6/49 pus la bataie la extragerea din 22 ianuarie era de 16.693.565,48 lei, adica peste 3, 7 milioane de euro!

Conform regulamentului, castigatorul are la dispozitie 90 de zile, de la data extragerii, pentru a merge sa isi ridice premiul.

author avatar
Cristina Stefan
259 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oportunitate online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: gabrielanoiembrie@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger