AcasăNewsS-a câștigat marele premiu la Loto 6/49, de peste 1,7 milioane de...

S-a câștigat marele premiu la Loto 6/49, de peste 1,7 milioane de euro. Cât a costat biletul norocos

Incredibil ce și-a cumpărat câștigătorul LOTO 6/49, imediat după ce a revendicat premiul de 4 milioane de euro

Un jucător și-a încercat norocul la Loto 6/49, „jocul vedetă” al Loteriei Române, cum e considerat de mulți dintre împătimiții loto, și șansa i-a surâs!

După ce au avut loc extragerile loto de joi, 2 iunie, Loteria Română a anunțat că s-a câștigat premiul de categoria I la Loto 6/49, în valoare de 8.496.320,80 lei (peste 1,71 milioane de euro).

Biletul, completat cu trei variante simple la Loto 6/49 și o variantă la Noroc

S-a mai aflat că biletul ce s-a dovedit a fi norocos „a fost jucat la o stație de plată parteneră și a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49 și o variantă la Noroc”. Biletul a costat 18,50 lei.

Ar mai fi de precizat faptul că, potrivit Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor loto, „câștigătorul are la dispoziție 90 de zile, începând cu dată tragerii, pentru a-și revendica premiul”.

E a doua oară când se câștigă, în acest an, premiul de categoria I la Loto 6/49. S-a mai întâmplat și în 27 martie 2022, când s-a obținut premiul de categoria I la Loto 6/49 care fusese în valoare de 14.823.497,68 lei.

801 afisari

1 COMENTARIU

  1. De ce nu scrieti ca s-a castigat premiul de la cat 1,ci nu marele premiu ,atunci cei din afara cand dau 300 -400 milioane de euro castig cum trebui sa scrie ????????????!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger