AcasăNewsS-a câștigat cel mai mare premiu din istoria jocului Joker. Suma e...

S-a câștigat cel mai mare premiu din istoria jocului Joker. Suma e uriașă! Biletul norocos, jucat în București

S-a câștigat cel mai mare premiu din istoria jocului Joker. Suma e uriașă! Biletul norocos, jucat în București (sursa foto: wowbiz.ro)

Anunțul a venit de la Loteria Română: s-a câștigat cel mai mare premiu din istoria jocului Joker: peste 6,7 milioane de euro. Așadar, un jucător care și-a încercat norocul la loto, la Joker, a primit vestea cea mare: a câștigat o sumă deloc de trecut cu vederea, devenind milionar.

Vestea a fost anunțată după ce au avut loc extragerile loto din 6 martie, duminică seară.

„La tragerea principală Joker de astăzi, 6 martie 2022, s-a câștigat cel mai mare premiu din istoria acestui joc, în valoare de 33.201.347,96 lei (peste 6,70 milioane de euro)”, au transmis reprezentanții Loteriei, într-un scurt comunicat.

La ce agenție s-a jucat biletul ce s-a dovedit a fi câștigător

(sursa foto: captură site loto.ro)

Conform Loteriei Române, biletul ce s-a dovedit a fi norocos a fost jucat în Capitală. Mai exact la agenția 75-010 din București – sectorul 5. Și a fost completat cu două variante simple la Joker și o variantă la Noroc Plus. Biletul a costat 18,50 lei.

Fericitul câștigător își poate ridica premiul, având la dispoziție 90 de zile, de la data extragerii, pentru a-l revendica. Potrivit Regulamentului „privind organizarea și administrarea jocurilor de tip loto tradițional, câștigătorul are la dispoziție 90 de zile începând cu data tragerii pentru a-și revendica câștigul”, anunță aceeași sursă.

E de precizat faptul că ultima dată în care se câștigase premiul de categoria I la Joker fusese pe 27.10.2019, fiind vorba, la acel moment, despre un premiu în valoare de 17.763.419,58 lei.

486 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu mai mancati scaune moi,potul cel mare se acorda din cand in cand organizatorului,pentru cheltuieli neprevazute…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger