AcasăNewsS-a ascuns intr-un centru pentru femei abuzate din Codlea, dar a sfarsit...

S-a ascuns intr-un centru pentru femei abuzate din Codlea, dar a sfarsit TRAGIC!

Povestea de iubire dintre o femeie cu trei copii si concubinul ei gelos s-a incheiat tragic dupa ce, satula de batai si de scandal, tanara s-a ascuns la un centru maternal pentru persoanele abuzate, tocmai pentru a scapa de amenintarile barbatului.

Pentru a scapa de batai, femeia, in varsta de 31 de ani, fugise din Bucuresti, unde locuia impreuna cu iubitul ei, si-a luat cei trei copii si s-a ascuns la Codlea, intr-un centru maternal pentru femei abuzate, noteaza bzb.ro.

Tanara a stat doua luni internata la Codlea, alaturi de fata ei de 15 ani si de cei doi baieti, unul de opt ani si celalalt in varsta de patru ani. Cand femeia incepuse sa se mai linisteasca, si chiar s-a si angajeze la un magazin alimentar, concubinul ei, Birla Pedro Decebal, din Bucuresti, alaturi de care traise 15 ani, a venit sa o caute cu gand de impacare, marti.

Dupa ce a incercat sa o convinga sa se impace, iar fosta iubita l-a refuzat, barbatul a scos un briceag si a injunghiat-o de trei ori in zona capului si a gatului.

„Suspectul a scos briceagul cu care i-a aplicat trei lovituri in zona capului si a gatului, lama briceagului s-a rupt in momentul agresiunii, manerul l-a abandonat la locul faptei, fiind recuperate ulterior de noi”, a explicat sef Liviu Naghi, purtator de cuvant IPJ Brasov.

Victima a fost transportata de urgenta la spital, unde, in urma tomografiei s-a constatat ca o bucata din lama ramasese in scalpul femeii. Tanara a fost operata si i s-a extras varful briceagului, de 15 milimetri, acuma starea acesteia fiind stabila.

Sorin Tomescu, psiholog la centrul pentru femei abuzate din Codlea, a afirmat ca barbatul era extrem de violent: „Am sfatuit-o sa nu iasa, sa nu se angajeze, sa nu faca niciun lucru de genul acesta pana cand nu isi obtine ordinul de protectie. El este un individ care avea niste accese de gelozie incredibile, nu am vazut un astfel de om. O suna non stop si o intreba ce a facut in ultimele cinci minute”.

Dupa ce a fost la un pas sa isi ucida fosta iubita, barbatul, in varsta de 33 de ani, a incercat sa fuga cu un taxi, dar pentru ca masina a facut pana, acesta s-a ascuns intr-o padure unde a stat aproape sase ore. Agresorul isi astepta fratii de la Bucuresti sa vina la Brasov pentru a-l ajuta sa scape de politisti. Oamenii legii l-au prins, insa.

„Am reusit sa il capturam la sase ore de la comiterea faptei, in municipiul Brasov in timp ce se deplasa cu un autoturism”, a declarat comisarul sef, Liviu Naghi. Barbatul va fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, pentru tentativa de omor.

foto: brasovultau.ro

author avatar
Alina Costache
722 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger