AcasăNewsS-a aruncat de pe Barajul Prundu din Pitesti, de fata cu prietena!...

S-a aruncat de pe Barajul Prundu din Pitesti, de fata cu prietena! „Nu am coborat dupa el pentru ca eram incaltata cu tocuri!”

Un student s-a aruncat de pe barajul Prundu din Pitesti, chiar sub ochii ingroziti ai prietenilor sai care au nu putut face nimic pentru a-l salva.

Eliam Gilberta Batisem, student la Facultatea de Economie a Universitatii din Pitesti, era originar din Coasta de Fildes. Tragedia s-a desfasurat foarte rapid, tanarul coborand din masina in care se afla alaturi de prietena lui si de alt amic. La un moment dat, el a rupt-o la fuga si a sarit in apa.

“Lui Eliam  i s-a facut rau cum nu l-am vazut niciodata si nu stiu de la ce. A coborat din masina si a inceput sa alerge pe baraj. Nu m-am luat dupa el pentru ca sunt incaltata cu pantofi cu toc. A coborat insa prietenul nostru, dar nu l-a ajuns. Eu nu m-am uitat, n-am vazut exact ce s-a intamplat, dar George zicea ca s-a aruncat de pe baraj”, a declarat Andreea Ghita Nose, prietena victimei. Cei doi se aflau in masina unui amic – George Fratila care a sunat la 112 pentru a anunta tragedia.

La fata locului au venit echipe ale pompierilor militari din Pitesti pentru a-i cauta corpul neinsufletit. Politistii vor sa verifice inregistrarile video pentru a vedea exact cum s-a petrecut tragedia. Acestia vor se afle daca el intr-adevar s-a aruncat de pe baraj, sau i s-a facut rau si a cazut, arata Ziarul Arges.ro.

Sursa foto: Ziarul Arges.ro.

author avatar
Anca Murgoci
1.807 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger