AcasăNewsS-a anunțat programul circulației trenurilor de metrou în perioada Paștelui și în...

S-a anunțat programul circulației trenurilor de metrou în perioada Paștelui și în noaptea de Înviere

S-a anunțat programul circulației trenurilor de metrou în perioada Paștelui și în noaptea de Înviere (foto: metrorex.ro)

Cu doar câteva zile înainte de Sărbătorile Pascale ortodoxe, s-a aflat care va fi programul de circulație a garniturilor de metrou, inclusiv în noaptea de Înviere.

Așadar, locuitorii Capitalei care nu au la dispoziție un autoturism sau, dimpotrivă, se gândesc să renunțe la deplasarea cu mașina personală pentru a face diferite drumuri prin oraș, mai ales că în acest program de sărbători este avută în vedere și ziua de 30 aprilie, când încă se mai pot face diverse pregătiri pentru masa de Paști, de exemplu, află ce s-a comunicat, joi, din direcția Metrorex.

Și anume că ”Metrorex vine în întâmpinarea călătorilor și anunță programul circulației trenurilor de metrou pentru perioada Sărbătorilor Pascale”.

Programul pentru noaptea de Înviere

Astfel, s-a transmis oficial că ”în zilele de 30 aprilie, 1, 2 și 3 mai 2021, trenurile de metrou vor circulă conform graficelor pentru zilele de week-end și sărbători legale, pe toate magistralele”.

Pentru noaptea de Înviere, respectiv noaptea dintre 1 și 2 mai, de la nivelul Metrorex s-a decis că între orele 23:00 – 1:00 trenurile de metrou vor circula la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00 la un interval de 20 minute.

Iohannis: În noaptea de Înviere, restricțiile de circulație vor fi ridicate

Vă reamintim că, din câte au anunțat autoritățile de zile bune deja, în noaptea de Înviere restricțiile de circulație pe timp de noapte, valabile în perioada stării de alertă, se vor ridica, pentru ca oamenii care doresc să poată merge la slujbă, la biserică. Recent, primul om în stat a făcut din nou referire la acest aspect.

”Ne mai despart doar câteva zile de cea mai mare sărbătoare a creștinătății, un moment în care ne dorim cu toții să fim alături de familie, de cei dragi sau să celebrăm Învierea Domnului mergând la Biserică.

În noaptea de Înviere, restricțiile de circulație vor fi ridicate, astfel încât toți cei care vor să participe la slujbele religioase să o poată face fără alte impedimente”, transmisese, între altele, președintele Iohannis, marți seară, într-o conferință de presă.

57 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger