AcasăNewsS-a anuntat numele noului manager al Spitalului Floreasca

S-a anuntat numele noului manager al Spitalului Floreasca

La o saptamana de cand Sorin Paun a demisionat, pe fondul protestului in masa caruia i s-au raliat zeci de cadre medicale de la Unitatea de Primiri Urgente (UPU)-SMURD de la Floreasca, Spitalul de Urgenta are un nou manager interimar.

Numele sau este Claudiu Turculet, doctor care, in urma cu un deceniu, a mai ocupat postul de sef al unitatii spialicesti situate in zona stadionului Dinamo, din Capitala. Medicul Turculet – chirurg de profesie- conduce, la aceasta data, o sectie din cadrul Spitalului Floreasca, insa urmeaza sa preia sefia intregului spital, dupa ce ministrul Sanatatii a decis numirea sa – interimar- pe fotoliul de manager al Spitalului de Urgenta Floreasca.

Predecesorul sau, Sorin Paun, a parasit aceasta functie pe fondul nemultumirilor manifestate public de zeci de medici si asistenti medicali din cadrul UPU-SMURD de la urgente, care au reclamat, din fata spitalului, atat lipsa unor medicamente si materiale sanitare, cat si limbajul cu care li s-ar fi adresat fostul manager. Desi intr-o prima faza cel vizat nu dadea semne ca va pleca urechea la nemultumirile protestatarilor, dupa o discutie cu ministrul Vlad Voiculescu s-a aflat ca si-a depus demisia. Ulterior, cadrele medicale si-au retras demisiile, iar situatia s-a detensionat.

author avatar
Cristina Stefan
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger