AcasăNewsS-a anuntat noul prejudiciu in dosarul Hexi Pharma

S-a anuntat noul prejudiciu in dosarul Hexi Pharma

Suma stabilita intr-o prima faza de catre procurorii care se ocupa de cazul „Hexi Pharma” in dreptul prejudiciului a crescut, la fel si unitatile medicale care s-au constituit parti civile in dosar.

Mai nou, din cate a anuntat Procurorul general Lazar, joi dimineata, noile cifre se apropie de 70 de milioane de lei. „In aceasta cauza a evoluat (…) cercetarea penala si suntem in masura sa spunem ca exista circa 280 de parti civile – unitati spitalicesti- in cauza. Iar prejudiciul, asa cum a fost conturat, se ridica in jur de 70 de milioane de lei in acest moment”, a punctat Augustin Lazar.

Initial, catre finele lunii mai, din directia Ministerului Public se preciza faptul ca prejudiciul ar fi de 51 de milioane de lei. La data respectiva, sursa mentionata comunica si faptul ca societatea patronata de catre afaceristul Dan Condrea- mort intr-un accident rutier anchetat, de asemenea, de procurori-a incheiat, incepand cu 2014 si pana in decursul anului curent, contracte de vanzare a unor produse biocide cu un numar de 152 de unitati medicale din tara.

sursa foto: glasul-hd.ro

author avatar
Cristina Stefan
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger