AcasăNewsS-a analizat "lista lui Dragomir". Manda: sunt 15 oameni din politica si...

S-a analizat „lista lui Dragomir”. Manda: sunt 15 oameni din politica si 11 din presa

Actualul sef al Comisiei parlamentare a defalcat lista invocata de catre fostul colonel SRI, anuntand – fara sa dea si nume – din ce domenii fac parte acestia, dar si ca ea contine ofiteri activi ai Serviciului, dar si in rezerva.

Aducand, practic, un plus precizarilor pe care le facuse pe acest subiect insusi Daniel Dragomir, deunazi, la iesirea de la discutiile cu alesii neamului care fac parte din Comisia de control a activitatii SRI – cum ca a propus o lista cu 65 de nume pe care forul sa le audieze, Claudiu Manda a prezentat o structura a documentului. Si anume ca lista contine „ofiteri SRI si fosti ofiteri SRI- 11 persoane, oameni de afaceri – 13 persoane, din presa – 11 persoane, din Justitie – 12 persoane, din politica – 15 persoane, din Administratie – 3 persoane”.

Totodata, trebuie spus ca sunt sanse ca Dragomir sa mai vina o data in fata Comisiei. „Suntem in posesia listei. Vom decide sa le invitam la audieri pe aceste persoane abia dupa ce vom parcurge impreuna cu domnul Dragomir elementele pe care ni le poate spune”, a conchis Manda.

sursa foto: Facebook/Claudiu Manda

479 afisari

1 COMENTARIU

  1. CUM DE IN ULTIMII 27 DE ANI IN POLITICA RO AU AJUNS NUMAI HANDICAPATI, HOTI, MAFIOTI, BORFASI, TICALOSI, ETC……………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger