AcasăNewsS-a legat cu lanturi si protesteaza in fata clinicii din Pitesti: "Vreau...

S-a legat cu lanturi si protesteaza in fata clinicii din Pitesti: „Vreau ca medicul care mi-a ucis copilul să PLATEASCA!” (FOTO)

Un tanar de 21 de ani, din satul Mosoaia, protesteaza legat cu lanturi de gardul unei clini private din Pitesti, fata de un medic pe care il acuza de malpraxis. Barbatul spune ca dr. Alin Tudor este vinovat de uciderea copilului sau si se plange de faptul solutionarea dosarului dureaza nepermis de mult.

Alaturi de protestatar, la fata locului s-au adunat mai multi pompieri si jandarmi care il supravegheaza indeaproape. Acesta spune ca medicul  este responsabil de moartea bebelusului, survenita in octombrie 2011. De asemenea, el acuza politia ca incearca sa musamalizeze cazul, arata ZiarulArges.

Din declaratiile tanarului resiese ca bebelusul a avut o moarte violenta, cauzata de un traumatism cranio-cerebral. Medicul ar fi impins copilul in pantece, l-ar fi lovit cu forcepsul si ulterior, ar fi operat-o pe sotia victimei. Protestatarul cere ca medicul sa nu mai profeseze pentru a impiedica si alte cazuri de malpraxis.

In timp ce asteapta ca dosarul penal sa se solutioneze, tanarul continua sa protesteze in fata clinicii private din Pitesti.

author avatar
Anca Murgoci
342 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger