AcasăNewsS-a ajuns la politie! Boureanu, scandal cu fata in plina strada!

S-a ajuns la politie! Boureanu, scandal cu fata in plina strada!

Tanarul politician a ajuns sa dea cu subsemnatul, deunazi, la o sectie de politie, in urma unui incident familial care a degenerat intr-un adevarat scandal.

Concret, Boureanu este acuzat ca si-ar fi agresat fiica, in plina strada, undeva in zona Herastrau. Pe langa vorbe aruncate la nervi, ca in majoritatea certurilor, parintele si copila – o adolescenta in varsta de 16 ani- au ajuns sa dea explicatii si la sectia de politie.

Totul pare sa fi plecat de la faptul ca pustoaica ar fi plecat de acasa, fara sa isi anunte tatal. La un moment dat, Boureanu ar fi incercat sa-si convinga fata sa urce in masina, pentur a pleca din zona parcului amintit, doar ca adolescenta s-a opus. A iesit un adevarat tam-tam, moment in care cineva a pus mana pe telefon si a anuntat oamenii legii, la locul incidentului ajungand mai multe echipaje de politie.

sursa foto: Facebook/Cristian Boureanu

author avatar
eNational
259 afisari

1 COMENTARIU

  1. Referitor la incidental cu Cristi Boureanu si fica sa. Eu nu cred ca un tata intentioneaza sa-si bata copilul decat daca ajunge la disperare. Sa nu-ti gasesti copilul o saptamna si pe desupra sa fie si fata, eu nu ca obatem mult mai rau. Copilul meu a lipsit cateva ore, nu am stiut unde se afla si simteam ca inebunesc. Nu se poate fata seaman cu maica-sa care a plecat cu nasul ei. Imi pare rau pentru C.Boureanu ca s-a strasduit s-o creasca bine, dar ce naste din pisica tot soareci manca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger