AcasăNewsS-a aglomerat din nou DN 1, pe Valea Prahovei. Unde se circula...

S-a aglomerat din nou DN 1, pe Valea Prahovei. Unde se circula in coloana!

Avand in vedere ca vorbim despre o minivacanta de Sfanta Maria, in sensul in care avand luni o zi libera, bugetarii si-au prelungit week-end-ul cu o zi, deja traditionala aglomeratie de pe DN1 s-a mutat de duminica pe luni.

UPDATE: Aglomeratie si pe raza judetului Constanta, adica pe drumurile de pe litoral. La nivelul orei 14.45, astfel de probleme se semnalau pe DN 39, pe tronsonul Eforie-Sud – Agigea. Din cate precizeaza aceeasi reprezentanti ai Centrului Infotrafic, se circula in coloana in zona vechiului pod de la Agigea, perimetru in care se lucreaza, pe sensul de mers catre Constanta, in Eforie-Nord, in ambele sensuri, dar si intre Eforie-Sud si Eforie-Nord, pe sensul catre Constanta.

––

Astfel ca, dupa cum rezulta din cele mai recente informatii date publicitatii din directia reprezentantilor Centrului Infotrafic al Politiei Romane, la ora 12, se putea vorbi despre trafic rutier „foarte intens” pe DN1, pe Valea Prahovei, atat in sensul catre Capitala, cat si pre Brasov.

Cele mai mari puncte de aglomeratie – in sensul aparitiei coloanelor- se intalneau pe sensul spre Bucuresti de la Pradeal pana in Busteni, in timp ce catre Brasov se rula in coloana pe DN 1 incepand de la Sinaia pana la Busteni, precum si la intrarea in Comarnic, dinspre Ploiesti. Totodata, aceeasi sursa precizeaza ca au aparut coloane de autoturisme si pe DN73A Rasnov – Predeal, la intersectia cu DN1.

Pentru a evita aglomeratia, soferii au la dispozitie mai multe varianta ocolitoare. Conform reprezentantilor Politiei, acestea sunt DN1A Sacele – Cheia – Ploiesti, pentru conducatorii auto care pleaca din Brasov spre Capitala, in timp ce soferii care pornesc la drum din zona Bran-Moieciu pot alege rutele DN73 Brasov – Bran – Pitesti, A1 Pitesti – Bucuresti sau DN73 Brasov – Bran – Valea Mare-Pravat, DN72A Valea Mare-Pravat – Targoviste, DN71 Targoviste – Baldana, DN7 Baldana – Bucuresti, cu mentiunea importanta ca acest traseu strabate multe localitati, fiind, drept urmare, mai lung.

sursa foto: Facebook/Politia Romana

author avatar
Cristina Stefan
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger