AcasăNewsS-a aflat! Vizează Primăria Sectorului 1! Hibe găsite de Curtea de Conturi!

S-a aflat! Vizează Primăria Sectorului 1! Hibe găsite de Curtea de Conturi!

S-a aflat! Vizează Primăria Sectorului 1! Hibe găsite de Curtea de Conturi!Noi beneficii pentru angajații din primării. Legea a fost promulgată

O informație ajunsă la urechile opiniei publice în această a patra zi a săptămânii vizează instituția condusă la momentul de față de către Clotilde Armand. Mai exact, Primăria sectorului 1 din Capitală.

E vorba despre un raport de audit financiar al Curții de Conturi, făcut la Primăria Sectorului 1, în perioada 2 septembrie – 5 noiembrie, și care, conform stiripesurse.ro, indică faptul că „situațiile financiare auditate conțin denaturări semnificative ca urmare a unor abateri sau erori”.

Ce s-a constatat?

Sunt date și câteva exemple în privința neregulilor ce ar fi fost constatate în urma acestui audit financiar. Unele țin de servicii de salubrizare publică.

„Auditul financiar s-a referit la perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2020 și printre neregulile constatate se numără:

– 86.284.203 lei, reprezentând servicii de salubrizare publică facturate de prestator dar neînregistrate în contabilitate

– Plata nejustificată a sumei de 165.682 lei prin acceptarea le decontare a unor cantități de servicii de salubrizare publică stradală neefectuată

– Plăți nelegale de 221.047 lei – Plata nejustificată a contravalorii unor cantități de lucrări privind extinderea rețelei de canalizare

– 2.224.202 – Diferența de garanție de bună execuție ce trebuia depusă de SC. Compania Rompres Service S.A.”, conform sursei citate.

Clotilde Armand: „Românii nu mai au timp de orgolii politice, iar bucureștenii ne-au ales să reconstruim Bucureștiul”

În tot acest timp, s-a aflat că primarul Clotilde Armand a lansat, pe Facebook, platforma cel mai adesea aleasă de edil pentru capitolul comunicare publică, un „apel pentru București”. E vorba de un mesaj adresat cu precădere liberalilor, în contextul negocierilor dintre PNL și PSD pentru formarea noului guvern.

Iată cum sună mesajul primarului Armand:

„Lansez acest apel către toate organizațiile și forțele politice din PNL și din PNL București, pentru a debloca situația disperată în care se regăsește Sectorul 1 și întreaga Capitală.
Stimați colegi liberali din București, împreună am dus o bătălie grea în Opoziție împotriva PSD și a tot ce înseamnă acest partid în administrația publică: direcționarea banului public spre clientela de partid, nepotism, ineficiență și lipsa unor reforme reale de modernizare a Capitalei.

Amintiți-vă că în urmă cu trei ani eram bătuți și gazați în Piața Victoriei de către PSD pentru principiile noastre solide. Ne-am asumat împreună, în 2020, să dărâmăm acest sistem cleptocratic și să redăm românilor încrederea că nu mai este nevoie să plece din țara lor. Și am reușit. Împreună am reușit să înlăturăm echipa PSD din majoritatea primăriilor din București și am sădit speranța că putem face o schimbare radicală a modului de administrare a orașului nostru.

Românii nu mai au timp de orgolii politice, iar bucureștenii ne-au ales să reconstruim Bucureștiul după dezastrul lăsat de PSD. Dragi colegi liberali, nu trebuie să cădeți în capcana refacerii USL care este pe cale să se nască la nivel național. Orașul București al secolului XXI are nevoie de o administrație reformatoare pe care doar o colaborare între partidele USR și PNL o poate genera.

Astfel, am discutat despre acest demers cu conducerea USR București și înaintez invitația mea către liderii PNL București să ne întâlnim cât mai urgent la sediul Primăriei Sectorului 1 și să limpezim lucrurile, să începem să reconstruim încrederea cu care am reușit să câștigăm Capitala.”

Se strâng semnături pentru referendumul de demitere a primarului sectorului 1

Pe de altă parte, zilele trecute, mai precis pe 14 noiembrie, fostul edil al sectorului 1, Dan Tudorache, anunța cum stau lucrurile când vine vorba de campania de strângere de semnături pentru referendumul de demitere a actualului primar Clotilde Armand.

„Am fost și azi prezent în Piața 16 Februarie, unde puteți semna pentru organizarea referendumului pentru demiterea primarului validat.

Ne apropiem de necesarul de 53.000 de semnături, așadar îi așteptăm pe toți cei nemulțumiți de activitatea actualului edil să se alăture acestui demers. Indiferent de simpatiile politice.

Administrația nu înseamnă politică, ci gospodărire eficientă, capitol la care Clotilde Armand a eșuat complet”, susținea Dan Tudorache, pe aceeași rețea de socializare, în ultima zi a săptămânii trecute.

author avatar
Andrei Coman
503 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cand citesti ce debiteaza escroaca asta,ai impresia ca-l auzi pe Esuat sau pe Socatzu. Aceeasi vrajeala ce bine e cu noi,huo PeeSeeDee,Ce bine ti-ar sta ratacito ,ia vezi poate te cuplezi cu SoCatzu ca bezmeticul cica ar fi divortat. V-ati intelege de minune,vorbiti aceeasi limba,uniti in ganduri si simtiri.Iar nas sa va fie Esuatul,dela care inca mai aveti de invatat.Sub inaltul lui patronaj.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger