AcasăNewsS-a aflat! Unde merge Cătălin Tolontan, după „despărțirea” de Libertatea! Despre ce...

S-a aflat! Unde merge Cătălin Tolontan, după „despărțirea” de Libertatea! Despre ce proiect e vorba

sursa foto: stiripesurse.ro

Ce „mișcări” se mai anunță în presa din România? Și unde merge Cătălin Tolontan după „despărțirea” de „Libertatea”?

La câteva luni după plecarea sa de la „Libertatea”, despre care a vuit mass-media, la momentul la care s-a aflat decizia, jurnalistul Cătălin Tolontan revine în presă, fiind implicat într-un nou proiect.

Despre Tolontan s-a aflat că, împreună cu echipa de la HotNews şi cu mai mulţi jurnalişti (foşti „Libertatea” sau „Gazeta Sporturilor” (GSP)), lucrează la extinderea HotNews şi la o nouă publicaţie sportivă.

Vineri a fost dezvăluită prima comunicare oficială care confirmă înţelegerea lui Cătălin Tolontan şi a mai multor ziarişti – care au lucrat fie la Libertatea fie la GSP – cu HotNews.ro.

Ce alte nume se alătură

Prin intermediul unui comunicat prezentat de Paginademedia.ro, se anunță extinderea HotNews.ro şi apariţia unei noi publicaţii de sport.

Conform sursei citate, în comunicat se notează că la cele două proiecte enumerate deocamdată (extinderea HotNews şi noua publicaţie de sport) se vor alătura, printre alţii: Dan Duca, Cristian Andrei, Laurenţiu Ungureanu, Simona Voicu, Adrian Cochino, Adelina Mărăcine, Sebastian Pricop (ex Libertatea), Cătălin Tolontan (ex Libertatea şi GSP), Dan Udrea, Vlad Nedelea (ex GSP), Alina Mărculescu Matiş, Andrei Luca Popescu (Panorama), Elena Stancu şi Cosmin Bumbuţ (Teleleu).

„Iniţiativa noastră vine după concedierea şi plecarea a zeci de voci critice de jurnalişti de la Libertatea şi Gazeta Sporturilor şi în contextul nevoii reale a societăţii de o presă puternică şi independentă”, se susține în mesajul transmis prin intermediul acestui comunicat.

Jurnaliștii anunță, totodată, că își propun, pe lângă „dezvoltarea site-ului de referinţă HotNews.ro”, și „lansarea unei publicaţii de sport, cu o componentă importantă de investigaţii / dezvăluiri. Brandul de sport va exista într-un parteneriat consistent cu HotNews. Într-o lume polarizată, sportul este unul dintre puţinele domenii care a păstrat puterea coeziunii sociale. Credem că iubitorii sportului românesc merită să fie liber informaţi”.

CITIȚI ȘI: „Spovedania” lui Tolontan în ultima zi la Libertatea: „Când patronii de la Ringier au sărit să-și apere interesele și prietenii, am spus Nu”

author avatar
Andrei Coman
842 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger