AcasăNewsS-a aflat la început de an! Elena Băsescu, schimbare de proporții în...

S-a aflat la început de an! Elena Băsescu, schimbare de proporții în viața profesională

sursa foto: Elena Basescu/Facebook

Începutul anului 2023 pare să fi adus o schimbare în viața profesională a mezinei fostului președinte Traian Băsescu, Elena. Una semnificativă.

Cum așa? După ce a fost fotomodel, iar apoi europarlamentar, fata cea mică a fostului șef al statului ar fi gata să parcurgă un nou capitol în carieră.

Se pare că după ce a fost ani la rândul în atenția presei, EBa va face un schimb de roluri, ajungând să lucreze în mass-media.

Unde s-ar fi angajat

Conform unor surse ziare.com, Elena Băsescu s-a angajat la Aleph News, trustul de presă deținut de către Adrian Sîrbu. Mai mult, mezina fostului lider de la Cotroceni ar fi ajuns deja în redacție, în cursul acestei a treia zi din săptămână, pe 4 ianuarie. Ea ar urma să scrie știri, asemeni celorlalți redactori care lucrează acolo.

În vârstă de 42 de ani, Elena Băsescu e fericita mamă a trei copii – două fetițe și un băiat.
În ultima perioadă se poate spune că abia dacă a mai fost zărită în lumina reflectoarelor sau la evenimente mondene.

author avatar
Andrei Coman
847 afisari

7 COMENTARII

  1. Poate ca intre timp o fi facut ceva scoala, ca daca a ramas cu aia pe care o stim, n-as vrea sa fiu eu cel care-i citeste ”stirile”. Sa nu uite ca ha,ha,ha, nu mai e la butoane.

  2. Cu așa, a plecat de la sinecura dată de țuțărul băsist Dărăban, de la Camera de Comerț?

  3. Sarbu ii plateste ceva lui Petrov prin angajarea ficasei. Sa nu uitam ca atunci cand Petrov era primarul Capitalei a incredintat imediat, fara licitatie iluminatul Bucurestiului firmei unguresti Luxten. Imediat aceasta firma a angajat-o pe Eba ca consilier, 4 ore/zi, cu 15.000$ pe luna. O plata-mita, mascata a favorului. Acum plata vine tarziu, dar Petrov are inca relatii.

  4. Se spune ca numai boul e consecvent.In acest caz ,Basescu,ta-su.A dus si duce,in continuare,vaca asta de funie, prin toate ieslele.Nicaieri nu a stat mult timp, in pofida pozitiei Boului cel batran,din cauza lipsei de pregatire .A inceput cu Luxten,unde ii „consilia” pe aia-cand mai ajungea pe la ei-cum sa „lumineze sau sa ilumineze” -nu stia nici ea- Capitala,al carei „premar ” era cu onor,chiar tatane-su.Apoi s-a stins…lumina.S-a mai izmenit pe la cate-o prezentare de moda,dar n-a mers nici acolo.Ambitia lui al batran ,in ciuda nepriceperii ei la absolut nimic,a facut ca ,proasta satului ,sa ajunga europarlamentar.O analfabeta functional,era pe acelasi plan cu Vadim Tudor,o enciclopedie de cultura.Pentru a aduna voturile necesare ta-su a zburat si prin Afganistan ,la militarii romani,dislocati pe-acolo.Ajunsa la Strassburg,s-a facut si ne-a facut de tot rahatul,prin enormitatile debitate.Dupa incheierea mandatului,iar consilier,in Relatii Internationale,de data aceasta.Pfffuuu ce tare suna!La CCI.In 2020,Boul persevereaza si o pune cap de…lista la PMP,in Constanta.Sigu, ca s-au gasit niste idioti sa o voteze ,dar nu indeajuns de multi ca sa fie aleasa.Nu-i nimic,pt. ca se naste un nou post de…consilier.Unde?La Comisia de Afaceri Straine a…parlamentului.Roman ,de data aceasta.
    Si iaca asa ,acesta profitoare,autoare a trei copii cu „cinci barbati”,reuseste sa mai oblige un debitor de-al lu’ ta-su,sa-i intoarca favorul.Un exemplu „excelent” pt.oricare fata de roman,doritoare de parvenire.

  5. EXTRAORDINAR…MAGNIFIC….BOMBA SECOLULUI….chiar exista jurnalisti care se ocupa de stiri de tot rahatul….Pe cine intereseaza de panarama asta?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger