AcasăNewsIonuț Cristache pleacă de la TVR, după 5 ani! Ce dezvăluiri e...

Ionuț Cristache pleacă de la TVR, după 5 ani! Ce dezvăluiri e pe cale să facă

(sursa foto: tvr.ro)

S-a aflat că echipa TVR-ului rămâne fără jurnalistul Ionuț Cristache, realizatorul emisiunii „România9”.

Cristache însuși a ales să facă anunțul privind plecarea sa de la Televiziunea Publică, în ultima zi a săptămânii recent încheiate, prin intermediul unui mesaj transmis pe pagina sa de Facebook, postat apoi și pe cea oficială a emisiunii.

După 5 ani, colaborarea mea cu Televiziunea Publică a ajuns la final! Vă mulțumesc pentru mesajele, telefoanele, întrebările, toate câte au venit în această perioadă!”, a transmis Cristache.

„Ce a fost, ați văzut! Despre ce nu s-a văzut, poate altădată!”

Jurnalistul nu a dezvăluit motivele din spatele deciziei de a părăsi televiziunea la care a moderat talk-show-ul „România9”, mutat la un moment dat din grilă de la ora la care figura inițial, seara, de luni până joi, de la 21, cu câteva ore mai devreme, după-amiaza. Dar a lăsat să se întrevadă că ar putea ieși la un moment dat public cu unele detalii, în chip de explicații pentru acest pas anunțat prin intermediul mesajului postat în 13 februarie.

„Nu o să fiu patetic, nu o să încep să înșir cifre, ediții, momente, să mă autoelogiez sau să-mi fac autocritica! Ce a fost ați văzut! Despre ce nu s-a văzut, poate altădată!”, a mai scris Cristache.

„Nu știu ce va fi, nu știu ce urmează, vă țin la curent!”

Jurnalistul a ales să le mulțumească celor cu care a lucrat pentru a construi proiectul de televiziune, dar și telespectatorilor care au urmărit emisiunea de la TVR. „Rămân cu satisfacția construirii unui brand, #România9, poate cea mai sinceră, și, de ceva timp, cu siguranță cea mai curajoasă emisiune de dezbatere! Nu am construit-o singur ci împreună cu o mână de oameni cărora le mulțumesc! Dar, în special, vă mulțumesc dumneavoastră!
O emisiune fără public nu are misiune și voi ați fost numeroși indiferent de oră, format sau context! Nu știu ce va fi, nu știu ce urmează, vă țin la curent! Mă înclin!”, a mai scris Ionuț Cristache.

932 afisari

4 COMENTARII

  1. Întreabă cel de mai sus , cine e asta, un tip bine crescut de anumite structuri și plantat acolo pentru 15000 E pe lună X 60 faceți șivoi calculul și veți vedea cât a câștigat, noi nici în întreaga viață nu visam la așa ceva.
    Sigur e fiu de Secu care modelează orice i se cere.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger