AcasăNewsS-a aflat de ce a căzut jandarmul de pe cal la parada...

S-a aflat de ce a căzut jandarmul de pe cal la parada de 1 Decembrie. Incredibil ce au descoperit anchetatorii

jandarmS-a aflat de ce a căzut jandarmul de pe cal la parada de 1 Decembrie. Incredibil ce au descoperit anchetatorii

Jandarmul care a căzut de pe cal la parada de 1 Decembrie era beat, susțin surse apropiate anchetei.

Se pare că jandarmul băuse încă de la primele ore ale dimineţii. Băuse la o benzinărie situată în apropiere de Fântâna Mioriţa. A băut pentru că i se spusese iniţial că nu va participa la parada de 1 decembrie.

În raportul pe care l-a făcut în faţa superiorilor, în primă instanţă a spus că nu pus gura pe alcool, însă apoi a recunoscut că a băut. Deși a recunoscut că a consumat băuturi spirtoase, nu există o testare cu aparatul etilotest la Parchetul Militar, instituția care cercetează cazul, scrie antena3.ro.

Incidentul a ajuns viral pe Internet

Jandarmul a avut dificultăți când a încercat să urce pe cal, înaintea paradei de 1 decembrie. Bărbatul alunecă pe partea cealaltă, încearcă să se redreseze, îi cade coiful de ceremonie, vrea să-l prindă, însă asta îl face să alunece și să cadă de pe cal.

Incidentul, surprins în imagini care au devenit virale pe rețelele de socializare, a dus la deschiderea unei anchete interne la nivelul instituției.

Ancheta a scos la iveală faptul că jandarmul, surprins în imaginile devenite virale, nu a fost sincer, când a fost întrebat în legătură cu motivele pentru care nu și-a putut ține echilibrul când a vrut să urce pe cal. Sunt suspiciuni de neglijență în serviciu.

author avatar
Andreea Vlad
1.245 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger