AcasăNewsS-a aflat cine este, de fapt, tatăl prinţului care a împuşcat ursul...

S-a aflat cine este, de fapt, tatăl prinţului care a împuşcat ursul rar din Covasna. Are legături cu Klaus Iohannis!

Prințul austriac Emanuel von und zu LiechtensteinS-a aflat cine este, de fapt, tatăl prinţului care a împuşcat ursul rar din Covasna. Are legături cu Klaus Iohannis!

Prințul austriac Emanuel von und zu Liechtenstein ar fi venit în România în luna martie, și, contra unei taxe de 7.000 de euro și-a fundamentat uciderea celui mai mare urs prin derogarea oferită de Ministerul Mediului din România pentru eliminarea unei ursoaice cu pui care ar fi cauzat pagube anul trecut la unele ferme din Ojdula.

În schimb, prințul nu a omorât ursoaica vizată, ci un mascul care trăia în adâncul pădurii și care nu venise niciodată în apropierea localităților.

Cine este tatăl prinţului?

Prințul austriac Emanuel von und zu Liechtenstein este fiul diplomatului din Liechtenstein, Nikolaus zu Liechtenstein, și al prințesei luxemburgheze Margaretha.

Prințul Nikolaus von Liechtenstein este Președintele Societății Europene Coudenhove-Kalergi, iar Josef-Emmanuel von und zu Liechtensein, prințul care ar fi împușcat un urs în Covasna, este unicul fiu al lui. Tatăl prințului acuzat de braconaj l-a decorat, în trecut, pe Klaus Iohannis.

Prințul Josef-Emmanuel von und zu Liechtensein se află pe locul 15 în succesiunea la tronul Liechtenstein.

Cîțu a bagatelizat scandalul

Am avut o discuție cu domnul ministru, înțeleg că există o anchetă, vom vedea care sunt rezultatele. Se pare că nu toate informațiile din spațiul public sunt corecte.

Se pare că nu este cel mai mare urs, vom vedea care sunt concluziile anchetei”, a declarat Cîțu, întrebat despre ursul vânat de un prinț din Austria.

author avatar
Andrei Ștefan