AcasăNewsS-a aflat cine este, de fapt, tatăl prinţului care a împuşcat ursul...

S-a aflat cine este, de fapt, tatăl prinţului care a împuşcat ursul rar din Covasna. Are legături cu Klaus Iohannis!

Prințul austriac Emanuel von und zu LiechtensteinS-a aflat cine este, de fapt, tatăl prinţului care a împuşcat ursul rar din Covasna. Are legături cu Klaus Iohannis!

Prințul austriac Emanuel von und zu Liechtenstein ar fi venit în România în luna martie, și, contra unei taxe de 7.000 de euro și-a fundamentat uciderea celui mai mare urs prin derogarea oferită de Ministerul Mediului din România pentru eliminarea unei ursoaice cu pui care ar fi cauzat pagube anul trecut la unele ferme din Ojdula.

În schimb, prințul nu a omorât ursoaica vizată, ci un mascul care trăia în adâncul pădurii și care nu venise niciodată în apropierea localităților.

Cine este tatăl prinţului?

Prințul austriac Emanuel von und zu Liechtenstein este fiul diplomatului din Liechtenstein, Nikolaus zu Liechtenstein, și al prințesei luxemburgheze Margaretha.

Prințul Nikolaus von Liechtenstein este Președintele Societății Europene Coudenhove-Kalergi, iar Josef-Emmanuel von und zu Liechtensein, prințul care ar fi împușcat un urs în Covasna, este unicul fiu al lui. Tatăl prințului acuzat de braconaj l-a decorat, în trecut, pe Klaus Iohannis.

Prințul Josef-Emmanuel von und zu Liechtensein se află pe locul 15 în succesiunea la tronul Liechtenstein.

Cîțu a bagatelizat scandalul

Am avut o discuție cu domnul ministru, înțeleg că există o anchetă, vom vedea care sunt rezultatele. Se pare că nu toate informațiile din spațiul public sunt corecte.

Se pare că nu este cel mai mare urs, vom vedea care sunt concluziile anchetei”, a declarat Cîțu, întrebat despre ursul vânat de un prinț din Austria.

author avatar
Andrei Ștefan
1.046 afisari

7 COMENTARII

  1. Ne-am saturat de abuzurile lui Iohannis care confunda Romania cu gospodăria lui.Ne-a înșelat cînd a candidat la președinție ,una a zis și alta a facut

  2. As vrea sa merg si eu in Austria si sa impusc un mistret cu luneta lui nenea Tiri multizoom sa vad imi da aprobare?
    Aprobare canci va zic io nici un bustean nu misti din padure ca eins zvei drai polizai.

  3. Pai stiti c uce se ocupa Societatea Europeana Coudenhove-Kalergi ? Daca sttiti atunc istisi si de ce Catzu & KWJ fac in pantaloni de frica in acest caz

  4. Da una i sa vanezi in lupta dreapta pusca de vanatoare un tub si mainile goale si ursul in padure dupa o saptamana de cercetasie. Si alta cu GPS in crescătorie cu arma multizoom infrarosu si laser de ochire cu incarcator banda pe un perimetru de 100 m²…

  5. Dupa ce le-au stricat arealul defrisand padurile, acum ii omoara. De ce nu vaneaza in tara natala? Acolo nu sunt paduri? De ce nu a mers in Austria? In colonia lui klaun se permite orice.

  6. Servitorii animalelor astora au ajuns sa ne conduca, sa fure si sa distruga Romania. A fost o vreme cand romanii aveau coa ie si sange in instalatie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger