AcasăNewsS-a aflat! Cea mai ieftină piață din București. Unde ai putea găsi...

S-a aflat! Cea mai ieftină piață din București. Unde ai putea găsi cele mai bune prețuri

sursa foto: radiotimisoara.ro

Mai ales acum că a venit primăvara și au apărut legume de sezon, inclusiv urzici, leurdă, dar și ceapă verde, nu sunt puțini locuitorii Capitalei care caută să cumpere verdețuri pentru salate sau mâncăruri, dar și fructe pentru a le adăuga în alimentația de zi cu zi.

Așa că, de cum s-a încălzit afară și pe tarabele din piețe au apărut legumele de producție românească, mulți au ales să dea o fugă la piață, pentru a face cumpărături. Se știe deja că mulți locuitori ai Capitalei preferă să se aprovizioneze din piețe cu fructe și legume, dar și cu alte alimente, decât să meargă la supermarket.

Deși mulți au remarcat faptul că, în ultima perioadă, prețurile au crescut destul de mult și în piețe. În fiecare sector din București sunt amenajate piețe, cu prețuri care mai de care. Unele, consideră cei care merg să facă unele cumpărături direct de la tarabă, sunt destul de „piperate”, altele accesibile. Sunt, așadar, unele piețe cu prețuri mai pentru toate buzunarele.

„Prețurile cele mai bune din București, sau la concurență cu Piața Obor, sunt în Piața Rahova”

Bucureștenii care caută să cumpere produse de calitate la prețuri rezonabile află cam care ar fi cele mai ieftine piețe din Capitală.

Rareș Hopincă, prefectul Capitalei, a dezvăluit care sunt cele mai ieftine piețe din Capitală.

Mai exact, acesta a explicat că Piața Rahova oferă cele mai bune prețuri pentru cumpărători, ea fiind urmată la mică distanță de Piața Obor, potrivit bugetul.ro.

„Prețurile cele mai bune din București, sau la concurență cu Piața Obor, sunt în Piața Rahova. Recomand să se meargă în Piața Rahova pentru a se face cumpărături, găsim și foarte mulți producători acolo, găsim și produse de bună calitate, din sudul Bucureștiului, din Giurgiu, din Teleorman, producători care deja vin de foarte mulți ani și vând în Piața Rahova”, a declarat Rareș Hopincă, prefectul Capitalei.

author avatar
Andrei Coman
456 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger