AcasăNewsS-a aflat ce i s-a intamplat barbatului gasit ars pe strada, in...

S-a aflat ce i s-a intamplat barbatului gasit ars pe strada, in zona Casei Presei!

Barbatul gasit zacand pe strada, cu arsuri pe o mare suprafata din corp, este in continuare stare grava la spital. Oamenii legii au aflat ce s-a intamplat cu el, si cum de a ajuns la limita dintre viata si moarte.

La cateva ore dupa ce un trecator a facut descoperirea absolut infioratoare, la primele ore ale zilei de miercuri, pe o strada din apropierea Casei Presei, anchetatorii au aflat ce s-a intamplat si cum de a ajuns barbatul de aproximativ 35-40 de ani sa zaca pe trotuar, cu arsuri grave pe majoritatea corpului.

Desi initial luau in calcul mai multe ipoteze, printre care si cea a unei tentative de sinucidere – oamenii legii au stabilit ca a fost vorba de un caz de autoincendiere, potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei. Cercetarile au evidentiat, asadar, faptul ca barbatul si-a dat singur foc.

Pana sa fie gasit, cazut, de un trecator, la intersectia strazii Parcului cu strada Carpati, din sectorul 1 al Capitalei, omul a trecut prin chinuri infioratoare. O ambulanta l-a transportat de urgenta la  Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Capitala, unde se afla si ala aceasta ora. Medicii sunt rezervati in privinta evolutiei pacientului.

Citeste si: TRAGEDIE in Capitala! Barbat ARS, gasit de un trecator!

Sursa foto: protectiamuncii.net

548 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger