AcasăNewsS-a aflat când va fi adusă Udrea în România!

S-a aflat când va fi adusă Udrea în România!

S-a aflat când va fi adusă Udrea în România! (sursa foto: Facebook/Elena Udrea)

Elena Udrea ar urma să fie adusă în România, din Bulgaria, în zilele viitoare. Chiar în cursul acestei săptămâni sau cel târziu la începutul săptămânii viitoare. Cel puțin asta reiese din spusele ministrului de Interne.

Lucian Bode, liberalul aflat la șefia MAI, a vorbit, miercuri, 15 iunie, despre extrădarea Elenei Udrea. Așadar, în următoarele zile, Udrea ar urma să fie preluată din Bulgaria și adusă pe teritoriul autohton.

Se analizează „planul” de extrădare

În urmă cu câteva ore am primit o solicitare din Bulgaria pentru a realiza procedurile de extrădare până pe 20 iunie. Acum se analizează un plan de extrădare. Până pe 20 iunie statul român o va aduce”, a declarat Bode, citat de Mediafax.

Anterior în cursul acestei zile, Udrea a ales să transmită un mesaj, ce a fost postat pe pagina sa de Facebook, cu unele „clarificări” despre ceea ce numește a fi „intoxicări”
VEZI DETALII AICI.

La finalul săptămânii trecute, mai precis pe 10 iunie, Elena Udrea a aflat ce a decis, definitiv, Curtea de Apel din Sofia în privința extrădării sale. Și anume că instanța bulgară a hotărât că poate fi trimisă în țară. Udrea are o condamnare de șase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”.

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins, în 7 aprilie, contestația în anulare pe care a depus-o Udrea, în acest dosar. În ziua în care s-a anunțat decizia Curții Supreme, s-a aflat că aceasta plecase din țară, fiind găsită în Bulgaria.

212 afisari

6 COMENTARII

  1. ZIARE.COM UN SITE DE SECURISTI PUPIN CURISTI PERSEVERENTI SI LINGAI DE GAOZURI ALE POLITICULUI SI A SASSULUI SASE CASE

    ZIARE.COM SITE-UL SECURISTILOR PUPIN CURISTI FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI IDIOTI SI IMBECILI 2022-06-11 14:03 14:03:43
    ZIARE.COM SITEUL JEGULUI JURNALISTIC DE KLOSETARI ANALFABETI
    ZIARE.CUM UN COTIDIAN AL RUSINII SI DEZONOAREI PRESEI ROMANESTI CE LINGE VARTOS IN COOR CLASA POLITICA DE LA GUVERNARE IN FRUNTE CU DULAPUL DE LA COTROCENI
    DEZINFORMARE SCARBOASA SI MINCIUNI FARA LIMITA PE SITE-UL ANALFABETILOR ZIARE.COM

  2. Lasa Nuti ca tu cum stii sa crosetezi si sa dai cu mopu sa faci sarmale, sigur iti gasesti o meserie sigura la bulau. Apoi vorbeste cu baciu Gigi iti spune el cum sa presezi directorii sa iti dea permisii si in permisii fugi in Costa Rica.

  3. Ba nu in Grecia ca te elibereaza. Acolo sa fuga toti ca scapa. Violatori drogati hoti criminali imediat te scapa.

  4. „Acum se analizeaza planul de extradare”. Pai nu asta a fost scopul inca de la plecarea ei din tara- extradarea? De ce trebuie elaborat un plan abia acum? De prosti ce sunt ; toti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger