AcasăNewsS-a adoptat amnistia ficala pentru medicii de familie

S-a adoptat amnistia ficala pentru medicii de familie

Parlamentarii au adoptat, marti, o noua amnistie fiscala, dupa cea de acum o luna cand zeci de mii de mame si pensionari au fost instiintati ca nu mai trebuie sa returneze statului anumite sume de bani.

De aceasta data cei care beneficiaza de o amnistie fiscala sunt medicii de familie, acestia fiind instiintati ca nu mai trebuie sa returneze statului banii incasati de pe urma unor garzi efectuate la diferite centre de permanenta.

Conform b1.ro, de noua amnistie fiscala beneficiaza peste 1.000 de medici, iar sumele sunt semne de luat in seama in conditiile in care exista medici care aveau de returnat chiar si 20.000 sau 25.000 de lei.

Totusi, trebuie precizat ca medicii care au returnat banii respectivi pana la intrarea in vigoare a actualei amnistii fiscale raman cu banii dati, ei neavand posibilitatea de a solicita returnarea banilor.

In urma cu o luna, Parlamentul adopta o amnistie fiscala prin care zeci de mii de mame si de pensionari erau instiintati ca nu mai trebuie sa returneze statului anumite sume de bani.

author avatar
Cristi Ionita
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger