AcasăNewsRuxandra Dragomir: "Traian Basescu nu a sustinut-o suficient de mult pe Elena...

Ruxandra Dragomir: „Traian Basescu nu a sustinut-o suficient de mult pe Elena Udrea”

Dupa batalia dusa cu magistratii si procurorii, Ruxandra Dragomir, cea mai buna prietena a Elenei Udrea, a pus tunurile si pe Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei.

Fosta jucatoare de tenis sustine ca Traian Basescu ar fi trebuit sa o sustina mai mult pe Elena Udrea in momentele dificile. „Nu e vorba doar despre dezamagirea mea, ci despre dezamagirea mai multor oameni care considerau ca Traian Basescu putea sa faca mai multe. E clar ca nu a sustinut-o suficient de mult pe Elena Udrea”, a fost mesajul transmis de Ruxandra Dragomir.

„Putea sa faca mai multe declaratii. Sa o sustina in demersurile pe care ea le-a facut. Nu cred ca a sustinut-o pe Elena Udrea suficient de mult in denunturile pe care aceasta le-a facut”, a fost concluzia trasa de fosta jucatoare de tenis.

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii, a fost arestata preventiv fiind acuzata ca a comis mai multe infractiuni in dosarul „Gala Bute”. De asemenea, Elena Udrea are mari probleme si in deja celebrul dosar „Microsoft”.

author avatar
Cristi Ionita
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger