AcasăNewsRuxandra Dragomir: "Nu exista nicio legatura intre postacii PDL si Gala Bute"

Ruxandra Dragomir: „Nu exista nicio legatura intre postacii PDL si Gala Bute”

sursa foto: b1.ro

Vicepresedinte al Partidului Miscarea Populara si buna prietena cu Elena Udrea, Ruxandra Dragomir continua sa o apere pe fosta sefa PMP, arestata preventiv pentru 30 de zile in dosarul „Gala Bute”.

sursa foto: b1.ro

Ruxandra Dragomir sustine ca „anchetatorii nu au probe si arunca praf in ochi, incercand sa mute batalia din sala de judecata la televizor. Nu exista nicio legatura intre postacii PDL si Gala Bute. Procurorii nu au reusit sa demonstreze ca Elena a luat vreun leu din aceasta poveste si vor sa impinga dosarul in alta directie”.

In plus, Ruxandra Dragomir este de parere ca, in cazul in care procurorii vor sa ancheteze modul in care au fost finantate diferite campanii electorale, „atunci ar trebui sa porneasca de la denunturile facute de Gabriel Sandu si Dorin Cocos impotriva actualilor lideri ai PNL, respectiv ai fostilor lideri de la PDL, in frunte cu Vasile Blaga”.

Concluzia fostei jucatoare de tenis este una cat se poate de simpla: „eu cred ca justitia trebuie facuta pe lege in Romania si ca anchetatorii trebuie sa se preocupe mai mult de actele procedurale si sa nu se transforme in scenaristi de telenovele televizate pe canalele de stiri”.

author avatar
Cristi Ionita
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger