AcasăNewsRusii isi burdusesc frontierele cu rachete antiaeriene

Rusii isi burdusesc frontierele cu rachete antiaeriene

Putin merge pe drumul sau, impotriva scutului antiracheta al NATO, caruia ii opune S-400

Mai multe baterii de rachete antiaeriene de tip S-400 Triumf vor fi instalate in regiunile de frontiera inainte de sfarsitul anului 2012.

Putin merge pe drumul sau, impotriva scutului antiracheta al NATO, caruia ii opune S-400

In prezent, Rusia detine doua regimente de rachete Triumf stationate in districtele Elektrostal si Dmitrov, in apropiere de Moscova.

Actioneaza pe o raza de 400 de kilometri

Vladimir Putin

„Contrar anilor precedenti, aceste sisteme vor fi implantate nu in regiunea Moscovei, ci in zone frontaliere si de litoral din tara”, a precizat comandantul Fortelor Aeriene Ruse, Aleksandr Zelin. Rachetele S-400 sunt menite sa distruga tinte aeriene de orice tip –  avioane, avioane fara pilot, rachete de croaziera – pe o raza de 400 de kilometri si pana la 30 de kilometri altitudine.

Putin promite marirea pensiilor

De teama ca n-o sa fie reales ca sa puna in aplicare planurile de mare putere militara pe care mizeaza Federatia Rusa, premierul rus, Vladimir Putin, a promis ca va mari considerabil salariile in sectorul public, pensiile si ajutoarele sociale. In plus, a promis si ca va reduce preturile la bunuri imobiliare. Cresterea salariilor profesorilor de universitate si ale medicilor este chiar spectaculoasa, cu 200 la suta, intre 2013 si 2018. Si bursele de studii si alocatiile familiale beneficiaza de promisiunile lui Putin. Premierul rus se confrunta din decembrie cu o miscare de contestare fara precedent de la sosirea sa la putere in Rusia, in 2000. Criticii sai il acuza ca isi multiplica promisiunile populiste irealizabile pentru a raspunde nemultumirii populare.

author avatar
Adina Mutar
379 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger