AcasăNewsRusii cauta clona lui Hitler si a Evei Braun prin Antarctica

Rusii cauta clona lui Hitler si a Evei Braun prin Antarctica

Chiar daca n-a dus mostre ADN ale lui Hitler si Eva Braun, echipajul submarinului U-977 a intrat in istorie cu 108 zile petrecute mai mult in submersie

Dupa multi ani de incercari, cercetatorii rusi au ajuns la apele Lacului Vostok, ce se afla sub gheata Antarcticii de peste 34 de milioane de ani.

Chiar daca n-a dus mostre ADN ale lui Hitler si Eva Braun, echipajul submarinului U-977 a intrat in istorie cu 108 zile petrecute mai mult in submersie

Supranumit „Lacul extraterestru”, Vostok poate furniza informatii pretioase despre posibilitatea de a exista viata pe alte planete, care au oceane sub sol, ca Marte si Europa, satelitul lui Jupiter.

Neuschwabenland, baza nazista

U-977

Insa, se pare ca cercetatorii au fost intr-o cursa contracronometru cu americanii si pentru a gasi baza nazista secreta, construita nu departe de Lacul Vostok. In 1938, o expeditie germana a stabilit o baza nu departe de Lacul Vostok, numita Neuschwabenland, care ulterior a fost dezvoltata. Izbanda rusilor, care au dat de suprafata Lacului Vostok la o adancime de 3.768 de metri sub gheata, a scos la iveala si povestea misterioasei baze naziste, construita pentru experiente genetice si de criogenie. Este cunoscuta declaratia amiralului Karl Donitz, in 1943. „Flota de submarine a Germaniei este mandra ca a creat o cetate inatacabila, pentru Fuhrer, la celalalt capat al lumii!”

„Razboiul” clonelor

Acolo, se spune, au fost duse doua mostre de ADN, de la Hitler si de la Eva Braun, dupa moartea acestora,  in vederea clonarii, dupa cum daduse dispozitie insusi Fuhrerul. Conform arhivelor navale ale Aliatilor, la cateva luni de la predarea Germaniei naziste, un submarin U-530 pleca din Portul Kiel spre Polul Sud, unde se afla baza, pentru a duce documente secrete si aur. Mai apoi, un U-977 a urmat aceeasi cale, pentru a duce mostrele ADN, dupa cum relata Time Magazine la 23 iulie 1945, ambele submarine predandu-se ulterior autoritatilor argentiniene.

author avatar
Adina Mutar
984 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger