AcasăNewsRusii au aprobat interventia militara in Ucraina. Vezi reactia lui Traian Basescu!

Rusii au aprobat interventia militara in Ucraina. Vezi reactia lui Traian Basescu!

Armata rusa la reforma

Reprezentantii Camerei Superioare a Parlamentului rus au aprobat solicitarea presedintelui Vladimir Putin de a interveni in forta in Ucraina.

Armata rusa la reforma

Putin preciza ca se teme pentru viata cetatenilor rusi din Ucraina si a anuntat ca doar o interventie in forta a armatei rusesti poate restabili normalitatea in tara vecina. Presedintele Rusiei a primit aprobarea de a interveni in forta in Ucraina.

Raspunsul a venit prompt. Vitali Klitschko, fostul mare campion mondial de box si lider al fortei politice antirusesti din Ucraina, a solicitat mobilizarea generala a conationalilor sai „impotriva invaziei rusesti”.

Barack Obama, presedintele SUA, i-a solicitat lui Putin sa revina de urgenta asupra deciziei. In schimb, Putin a anuntat ca retrage ambasadorul Rusiei in SUA.

Intre timp, violentele dintre gruparile pro si anti rusesti au continuat la Harkov, unde s-au inregistrat, doar sambata, circa 100 de raniti.

Evident, Traian Basescu, presedintele Romaniei, a atacat si el, in termeni duri, decizia lui Putin. Basescu este de parere ca interventia militara a Rusiei reprezinta o agresiune.

author avatar
Cristi Ionita
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger