AcasăNewsRusia trebuie sa renunte la "tendinta de reprimare excesiva" a societatii!

Rusia trebuie sa renunte la „tendinta de reprimare excesiva” a societatii!

Vladimir Putin

Rusia trebuie sa renunte la „tendinta de reprimare excesiva” a societatii ruse, se arata in programul electoral al lui Vladimir Putin in vederea prezidentialelor din martie, publicat joi pe site-ul campaniei sale putin2012.ru, transmite AFP.

Vladimir Putin

„Trebuie sa regandim tot sistemul de protejare a intereselor societatii si sa renuntam la tendinta de reprimare excesiva. Aceasta situatie deformeaza societatea noastra, o face nesanatoasa din punct de vedere moral”, potrivit documentului. Pe acelasi portal se mai arata ca Rusia va raspunde la actiunile „unilaterale” ale occidentalilor pe scena internationala, daca nu tin cont de interesele ruse, potrivit programului electoral al lui Vladimir Putin in vederea prezidentialelor din martie.

„Masurile unilaterale ale partenerilor nostri, care nu vor tine cont de opinia Rusiei si de interesele sale, vor face obiectul evaluarii care se impune si unei reactii adecvate”, se arata in acest document, intr-o referire clara la puterile occidentale. Premierul rus Vladimir Putin, care a exercitat deja doua mandate de presedinte al Rusiei in perioada 2000-2008, va candida pentru un nou mandat la alegerile prezidentiale din martie.

author avatar
Ciprian Purice
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger