AcasăNewsRusia avertizeaza Israelul sa nu atace Iranul

Rusia avertizeaza Israelul sa nu atace Iranul

Iranienii au urmarit intregul discurs al reprezentantului Ministerului rus de Externe, Ghenadi Gatilov

Adjunctul ministrului rus de Externe, Ghenadi Gatilov,  a avertizat Israelul ca atacarea Iranului ar fi dezastruoasa pentru intreaga zona.

Iranienii au urmarit intregul discurs al reprezentantului Ministerului rus de Externe, Ghenadi Gatilov

„Sper ca Israelul sa inteleaga  toate consecintele si mai ales sa-si asume faptul ca intentioneaza sa atace Iranul unilateral”, a spus Gatilov.  Acesta a subliniat ca Agentia Internationala pentru Energie Atomica ar putea relua negocierile privind programul nuclear iranian. Cert este ca Iranul chiar a formulat o invitatie pentru AIEA sa reia misiunea.

„Orice scenariu militar impotriva Iranului ar fi dezastruos pentru intreaga regiune si pentru intregul sistem al relatiilor internationale”, a declarat ministrul rus de Externe. Nici SUA nu doresc ca Israelul sa atace unilateral Iranul, dar, in caz ca o va face, asa cum a anuntat continuu, se vor alia. Pozitia Rusia, insa, este ostila interventiei militare in Siria si Iran.

author avatar
Adina Mutar
370 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cum adica,acest adjunct de ministru de externe este chior, nu vede ca Siria este deja atacata prin mercenari dotati si platiti de oculta mondiala sionista, se repeta aceeasi poveste ca si in Libia.Sa vedem daca vor reusi sa produca tot un razboi civil, pentru democrtie cica, in Iran, unde este mai greu, acolo fanatismul si indoctrinarea religioasa este mai tare decat indoctrinarea sionista.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger