AcasăNewsRusia arunca BOMBA: "SUA vor un nou RAZBOI MONDIAL"

Rusia arunca BOMBA: „SUA vor un nou RAZBOI MONDIAL”

Lupta pentru putere care se duce in Ucraina creaza noi tensiuni la nivel mondial. Rusia este de parere ca interventia Statelor Unite este mai mult o instigare care ar putea duce la un nou razboi mondial.

Oficialii de la Kiev au inceput operatiunea anti-tero in estul tarii, impotriva separatistilor prorusi, decretul in acest sens fiind semnat marti. Militantii pro-rusi, la randul lor, distribuie arme localnicilor din Sloviansk, pentru ca acestia sa fie pregatiti sa opreasca trupele trimise de Kiev.

Patru protestatari au fost ucisi de gloante intr-un singur atac, insa bilantul oficial intarzie sa apara.

Ultra-nationalistul Vladimir Jirinovski s-a infatisat in Parlamentul de la Moscova, imbracat cu o uniforma militara si a numit opt orase ucrainene care ar trebui sa faca parte din Rusia. Vladimir Jirinovski, liderul Partidului Democrat Liberal din Rusia a declarat ca „SUA este instigatorul-sef al unui nou razboi mondial. Ei bine, nu va avea loc un razboi mondial, dar un razboi se duce chiar in aceste clipe”, noteaza antena3.ro.

Presedintele rus, Vladimir Putin, a apreciat ca noile conflictule au adus Ucraina in pragul unui razboi civil, cerand Natiunilor Unite sa condamne operatiunea militara a Kievului.

Foto: jurnalul.ro

author avatar
Alina Costache
694 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger