AcasăNewsRusia a lăsat Republica Moldova în BEZNĂ! Pană de curent majoră la...

Rusia a lăsat Republica Moldova în BEZNĂ! Pană de curent majoră la Chişinău!

Bombardamentele pe care ruşii le-au lansat, miercuri, asupra infrastructurii critice a Ucrainei ugenerat probleme și în Republica Moldova, acolo unde a fost înregistrată o nouă pană masivă de curent.

Această pană de curent a afectat inclusiv capitala Chișinău.

S-a repetat situaţia din 15 noiembrie

Pe 15 noiembrie, una dintre liniile de alimentare cu electricitate s-a deconectat automat în urma bombardamentelor armatei ruse în mai multe zone din Ucraina.

Dragi cetățeni, azi avem repetarea situație din 15 Noiembrie. Urmare a bombardamentului Rusiei împotriva sistemului energetic ucrainean din ultima oră, avem întreruperi masive de energie electrică în toată țara.

Moldelectrica lucrează pentru restabilirea conectării la energia electrică. Voi reveni cu informații suplimentare în cel mai scurt timp”, a scris pe Telegram viceprim-ministrul Andrei Spînu.

Maia Sandu: ”Rusia ne-a lăsat pe întuneric”

Miercuri după-amiază, la scurt timp după anunțul privind pana masivă de curent, o reacție a avut și președintele statului vecin, Maia Sandu.

Rusia a lăsat Moldova pe întuneric. Războiul Rusiei în Ucraina omoară oameni, distruge cu rachete blocurile de locuit și infrastructura energetică. Atacurile continuă și acum în Ucraina.

Oamenii își scot răniții de sub dărâmături. Și își plâng apropiații decedați. Viața oamenilor nu poate fi întoarsă înapoi.

Dar furnizarea energiei electrice poate fi restabilită. Vom rezolva problemele tehnice și vom avea din nou lumină. Toate instituțiile statului lucrează în acest sens.

Nu putem avea încredere într-un regim care ne lasă pe întuneric și frig, care ucide intenționat oameni, din simpla dorință de a ține alte popoare în sărăcie și în umilință.

Oricât de greu ar fi acum, singurul nostru drum, calea de viitor a Republicii Moldova, trebuie să rămână spre lumea liberă”, a scris Maia Sandu.

author avatar
Andrei Ștefan
715 afisari

15 COMENTARII

  1. La ce va trebuie lumina. P ula nimereste pi zda si pe intuneric, vodca o puteti bea direct din sticla

      • Nu madame maia ,nu Rusia te,a lăsat in bezna ci stăpâni tai globalisti de a căror ordine ai ascultat orbeste ,fără sa ai un pic de diplomație și sa ți aperi țară și cetățeanu,este un prsedinte slab ,ca Werner al nostru asta este realitatea

  2. Astia toti care huiduiesc toata ziua pe rusi vor sa le fie mila sa le dea curent si gaze??? Rusii daca pot asta e!!

  3. PRUTONISTREENI CATRE ROMANI….FIE-VA MILA ROMANI SI DATI-NE O „GALEATA” DE CURENT MOCA…CHIAR DACA AM FLEGMAT …FLEGMAM SI VOM FLEGMA IN CONTINUARE PE ROMANIA VOASTRA….UNIREA CANCI…. CURENT DAVAI….LA NOI…

  4. Temperatura din vaginul drei Maia poate alimenta multe reactoare nucleare incat moldovenii ar putea avea mult cur-ent cu conditia sa tina toate geamurile deschise.Sclava Moldova!!!

  5. Grasit, doamna Maia, adica tu sorosista drakului, nu mai minti ca un pork, ca te faci de tot kakatul, ordinara drakului ce esti !! Vecinii vostri de ukro-na-zi v-au taiat makaroana, adica lumina, adica curentul electric, si asta numai asa, ca sa va bage odata si pe voi in razboiul lor personal !! Ha ha ha 🙂 Draga Maia, nu uira sa mananci cate 1 bucata banana in fiecare zi, are multe vitamine, chiar mai multe decat vaxxinurile bagate de stapanii vostrii amerloci in voi 🙂 Scapa numai cine poate, Maia, asa ca baga-ti picoarele in bascheti, si taie-o, cat mai poti 🙂

  6. Ukrainenii amplaseaza, de când a început disputa, obiective militare / arme lânga structuri civile, blocuri de locuinte etcetera. Adicā se folosesc de proprii cetateni ca sā se dea martiri. Te faci cā nu stii, Fā, Maio, cā oamenii erau bagati in subsoluri, sub amenintarea glontului dacā încearcā sā se salveze?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger