AcasăNewsRus il vara pe Ponta pe usa DNA!

Rus il vara pe Ponta pe usa DNA!

Adrian Nastase a ajuns in cele din urma la Rahova. Dar telenovela legata de condamnarea sa este departe de a fi pe sfarsite. Din contra chiar…

Victor Ponta va lua calea DNA

Dupa ce procurorii anticoruptie au audiat si au pus sub invinuire medici si politisti, acum este iminenta  si convocarea lui Ioan Rus.

Daniel Morar il va putea trece si pe actualul premier pe lista personalitatilor audiate

Iar declaratia ministrului de Interne va avea o singura consecinta imediata : umilirea publica a lui Victor Ponta, prin chemarea premierului la sediul DNA, drept martor.

„Frate” cu un judecator corupt

Ioan Rus a comis-o din nou!

Mult trambitatul control medical amanuntit al echipei de la IML nu a mai avut loc. Adrian Nastase a fost scos din Spitalul Floreasca dupa lasarea intunericului, ca un star de cinema, cu capul ridicat de pe targa si inconjurat de zeci de camere de filmat si aparate foto, la o ora de maxima audienta pentru televiziuni.

Transferul lui Adrian Nastase la Rahova, realizat la o ora de maxima audienta

Fostul premier a fost transportat cu Salvarea la Rahova, dar fara a ajunge in puscaria propriu-zisa, ci la modernul spital penitenciar. Unde imparte o rezerva avand conditii asemanatoare celor din clinicile private cu un judecator condamnat pentru coruptie.

Doua minute blestemate

Ioan Rus va fi audiat cu siguranta de procurorii anticoruptie. Ca martor. Calitate pe care, sustin sursele noastre, o va preda din mers lui Victor Ponta. Pentru ca audierea ministrului de Interne are un singur scop. Este „carligul” ideal prin care oamenii lui Daniel Morar il vor putea agata pe premier cu o convocare la sediul DNA. Rus a recunoscut ca l-a informat telefonic pe Ponta de tentativa de suicid a colegului lor de partid. Ca si pe Traian Basescu, de altfel. Insa doar Victoras s-a deplasat la Spitalul Floreasca unde, dupa cum singur a recunoscut, intr-o prima faza, l-a vazut pentru cel mult doua minute pe Nastase. Motiv suficient pentru ca Daniel Morar sa-i faca aroganta de a-l oferi „prada” jurnalistilor, la intrarea sa pe celebra usa de la DNA.

I-au numarat capsatoarele si colile A4

Desi Parlamentul nu a adoptat o decizie privind vacantarea postului de deputat ocupat de Adrian Nastase, angajatii Camerei Deputatilor au fost instruiti sa verifice pana la ultima scama biroul politicianului. Prin urmare, ieri, la 08.00, biroul lui Nastase a fost luat cu asalt, functionarii parlamentari inventariind fiecare obiect in parte.

author avatar
Catalin Tache
8.961 afisari

3 COMENTARII

  1. Mai bine haimana,
    Decit plagiator,
    Mai bine huligan,
    Decit impostor,
    Mai bine golan,
    Decit antenist,
    Mai bine mort,
    Decit comunist !!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger