AcasăRumoare la un salon auto: Ce au facut doi tineri, langa o...

Rumoare la un salon auto: Ce au facut doi tineri, langa o masina, chiar in vazul lumii! (VIDEO)

Cine credea ca la un salon auto pot fi admirate, eventual in liniste, bijuterii pe patru roti, mai mult sau mai putin accesibile ca pret, nu a avut „sansa” sa viziteze o expozitie de profil, din indepartata China!

Dar cum exista tehnologie moderna si mai totul este filmat si apoi postat pe Internet, regretele nu isi au rostul. Un spectacol in toata regula, pe care l-au urmarit intr-o prima faza doar vizitatorii salonului, dar si agentii de paza, a ajuns sa faca furori, in doar cateva ore de cand a ajuns pe site-ul Live Leak.

Din imagini se vede cum o femeie destul de suparata incepe sa zgarie un autoturism alb, nou-nout, expus frumos in calea ei. Si pe care, din cate se pare, si l-a dorit atat de mult, incat n-a gasit alta solutie pentru a-si convinge jumatatea sa i-l cumpere, decat sa ii strice vopseaua. Gandindu-se, probabil, ca ce strica ea plateste… sotul, deci pana la urma tot ar ajunge in garajul familiei, printre tipete, lacrimi si imbranceli, tanara suparata nu s-a lasat convinsa sa renunte la idee decat in clipa in care, alarmati, bodyguarzii au intervenit pentru a salva situatia. Si masina!

Din cate se vede, barbatul direct vizat de scandalul la care au asistat, fara sa vrea, zeci de persoane, nu a reactionat cum isi dorea consoarta. Si de aici un nou motiv de varsat lacrimi si de strigat doua, trei reprosuri!

 
Sursa foto/video: LiveLeak