AcasăNewsRudolph Giuliani vine in Romania

Rudolph Giuliani vine in Romania

epa03966068 Former Mayor of New York Rudolph Giuliani speaks at the Cisco Connect 2013 conference in Warsaw, Poland, 26 November 2013. The conference is on the latest trends in leadership and future directions of business development. EPA/PAWEL SUPERNAK POLAND OUT

Avocatul Catalin Dancu, consulul general al Romaniei la New York, a facut declaratii incendiare. Acesta a sustinut ca avocatul lui Trump, Rudolph Giuliani, va veni in Bucuresti pentru  conferinte pe teme de securitate.

Catalin Dancu  a spus ca i se pare firesc ca Rudolph Giuliani sa se exprime despre Romania, avand in vedere ca va veni in curand la Bucuresti, referindu-se la scrisoarea pe care acesta i-a trimis-o lui Klaus Iohannis. „Mi se pare un lucru destul de firesc, dar pe dumneavoastra v-a frapat pentru ca vine din partea unei mari personalitati americane. Giuliani este erou american dupa atentatele de la 11 septembrie. Este o icoana in New York. Este unul dintre cei mai buni specialisti americani in domeniul de securitate. Va pot spune ca am fost contactat de reprezentatii sai pentru organizarea la Bucuresti a doua conferinte cu tema protectiei datelor cu ocazia preluarii presedintiei Consiliului UE de catre Romania”, a spus Catalin Dancu. Consulul Romaniei la New York a adaugat ca Rudolph Giuliani va veni in Romania inainte ca tara noastra sa preia presedintia Consiliului UE. „Americanii sunt foarte preocupati ca Romania sa nu devina o tinta in domeniul cyber si Giuliani, care are si o firma specilizata, vrea sa vina la Bucuresti pe aceasta tema. Cred ca va veni pana ala sfarsitul anului”, a adaugat consulul.

author avatar
Ramona Feraru
790 afisari

1 COMENTARIU

  1. nea fane dece te deranjeaza? vine sa-si ia banii de care toata presa voastra afiliata a dat-o ca stire senzationala

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger