AcasăNewsRudele sunt in stare de soc: Gasita fara suflare, la o zi...

Rudele sunt in stare de soc: Gasita fara suflare, la o zi dupa ce s-a intors de la munca din Italia

O femeie care lucrase in strainatate pentru a strange bani de o casa a murit in conditii groaznice, la doar cateva ore de cand se intorsese in Romania, din Italia.

Apropiatii victimei au primit ingroziti vestea despre sfarsitul tragic al femeii in varsta de 46 de ani. Suceveanca trudise o perioada departe de casa, pentru a-si vedea visul cu ochii, insa nu a mai putut sa se bucure de constructia situata in Radauti si in care si-a trait ultimele clipe.

Conform monitorulsv.ro, femeia statuse de vorba cu fratele ei pana seara, iar apoi, obosita, a mers la somn. Dimineata urmatoare, a fost gasita prabusita pe terasa din fata constructiei. Desi intr-o prima faza nimeni nu isi putea explica ce s-a intamplat, de vreme ce caile de acces in casa nu prezentau urme de efractie, oamenii legii s-au dumirit cand au urmarit inregistrarile suprinse de camerele de supraveghere montate in imobil si in curte.

Femeia a iesit in toiul noptii pe balconul situat in fata dormitorului, insa a uitat ca balustradele nu erau montate inca, pentru ca acea constructie mai avea nevoie de cateva finisaje, conform sursei citate. A cazut in gol si a sfarsit in chinuri cumplite, fara sa poata primi ajutor. Leziunile provocate de impactul cu suprafata de beton i-au fost fatale. Familia sucevencei se pregateste acum sa o conduca pe ultimul drum.

266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger