AcasăNewsRudele pasagerilor chinezi, nou val de furie la adresa oficialilor malaezieni: "Spuneti-ne...

Rudele pasagerilor chinezi, nou val de furie la adresa oficialilor malaezieni: „Spuneti-ne adevarul”! (VIDEO)

Zilele trec, cautarile continua, insa fara niciun rezultat concret. Spre disperarea rudelor pasagerilor aflati in avion, majoritatea lor cetateni chinezi. Familiile acestora din urma au venit in Kuala Lumpur si si-au strigat furia la adresa autoritatilor malaeziene, carora le-au cerut, o data in plus, sa le spuna adevarul despre tragedia aviatica in care a fost implicat avionul Malaysia Airlines, cursa MH 370.

„Spuneti-ne adevarul”, „Vrem dovezi, adevarul si demnitate” – au cerut apropiatii celor 153 de chinezi aflati la bordul aparatului de zbor Boieng 777, disparut fara urma de peste trei saptamani, dupa ce a decolat de la Kuala Lumpur si ar fi trebuit sa ajunga la Beijing. Rudele pasagerilor chinezi au ajuns in capitala Malaeziei, duminica, si primul lucru pe care l-au facut a fost sa ceara informatii noi si lamuriri despre ce ar fi putut duce la disparitia fara urma a aparatului de zbor in care se aflau 239 de suflete.

Oamenii nu pot si nu vor sa accepte anuntul facut de catre premierul malaezian, cum ca avionul ar fi cazut undeva in sudul Oceanului indian, si nici ca nu exista supravietuitori ai tragediei aviatice.

[youtube]Q4tueOnv6gg[/youtube]

In timp ce familiile isi manifestau supararea, in capitala Malaeziei, in largul OceanuluI Indian operatiunea de cautare a obiectelor reperate din avion si despre care se crede ca ar apartine avionului despre care nu se mai stie nimic exact din 8 martie e in plina desfasurare. Conform BBC, nu mai putin de zece avioane si opt ambarcatiuni verifica, de pe apa si de pe uscat, orice obiect reperat in largul oceanului, in speranta ca vor putea recupera indicii care sa ii conduca la elucidarea misterului disparitiei aeronavei malaeziene.

Nu e prima oara cand rudele indurerate si-au manifestat nemultumirea fata de faptul ca nu primesc date concrete despre apropiatii lor. Si in urma cu doua saptamani, in timpul unei conferinte de presa organizate la Beijing, oficialii companiei aviatice au fost tinta unor sticle cu apa, aruncate de cunoscutii pasagerilor aflati in avionul MH 370. Mai mult, in urma cu patru zile, familiile chinezilor aflati la bordul aeronavei dispatute au protestat in fata ambasadei malaeziene din capitala Chinei, carand, cu disperare, raspunsuri despre ce anume s-a intamplat cu aeronava Boeing 777 a companiei Malaysia Airlines.

[youtube]Drxc9n4Gh-w[/youtube]

[youtube]_YrCOX0ljTs[/youtube]

[youtube]guT0P646hug[/youtube]

 

author avatar
Cristina Stefan
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger