AcasăNewsRudele lui Jean Padureanu cauta gratierea la Traian Basescu

Rudele lui Jean Padureanu cauta gratierea la Traian Basescu

Ingrijorate de starea de sanatate a lui Jean Padureanu, rudele fostului presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita au depus o cerere pentru ca acesta sa fie eliberat din inchisoare.

Mai multe rude ale lui Padureanu au semnat o cerere de gratiere, iar aceasta a fost depusa la Palatul Cotroceni, in speranta ca Traian Basescu, presedintele Romaniei, il va gratia pe fostul om de fotbal.

Condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare, cu executare, in Dosarul Transferurilor, Jean Padureanu a fost incarcerat inca din luna martie, iar acum se afla inchis la Spitalul Penitenciarului Jilava.

Conform Romania TV, Padureanu a depus o solicitare de eliberare pe caz de boala in iunie, medicii sustinand ca acesta sufera de mai multe boli, printre care Alzheimer in forma avansata, si are nevoie de un scaun cu rotile pentru a se deplasa.

Magistratii de la Tribunalul Ilfov au respins solicitarea respectiva, sustinand ca Padureanu poate fi tratat in sistemul penitenciar. Acum, rudele fostului presedinte de la Gloria Bistrita spera ca Traian Basescu il va gratia pe Padureanu.

author avatar
Cristi Ionita
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger