AcasăNewsRudele lui Florin Cioaba au solicitat interventia lui Serban Bradisteanu in Turcia

Rudele lui Florin Cioaba au solicitat interventia lui Serban Bradisteanu in Turcia

Florin Cioaba, regele romilor de pretutindeni, a suferit un preinfarct in Antalya, iar rudele acestuia vor ca starea lui Cioaba sa fie evaluata strict de medicul Serban Bradisteanu.

In ciuda faptului ca victima este tratata intr-o clinica de lux, rudele lui Florin Cioaba nu au incredere in medicii turci si vor ca seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara de la Spitalul de Urgenta Floreasca, din Bucuresti, sa decida daca Cioaba are nevoie de operatie sau nu.

Romania TV anunta ca Serban Bradisteanu este asteptat in Antalya inca din noaptea de miercuri spre joi pentru a stabili daca regele Cioaba poate fi transportat la Bucuresti sau are nevoie de o operatie. Interesant este ca apropiatii lui Cioaba sustin ca, daca acesta are nevoie de o operatie, aceasta va avea loc in Turcia.

Sursa amintita precizeaza ca Florin Cioaba a facut infarct pe fondul unei pneumonii „obtinute” dupa ce a combinat reprizele de stat la plaja cu cele de stat in camera de hotel in care aerul conditionat a functionat in permanenta.

sursa foto: balkaninsight.com

author avatar
Cristi Ionita
602 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger