AcasăNewsRudele lui Dincă au ajuns în fața procurorilor. Nemulțumirea avocatului familiei Luizei

Rudele lui Dincă au ajuns în fața procurorilor. Nemulțumirea avocatului familiei Luizei

După ce Elena Dincă a venit, în urmă cu scurtă vreme, însoțită de fiica sa și de cei doi băieți, pentru a da explicații la DIICOT, avocatul familiei Melencu a susținut că procurorii nu l-au anunțat despre aceasta audiere programată pentru ora 12.

Audierile urmează să aibă, așadar, la sediul central al Direcției conduse de Felix Bănilă. „DIICOT-ul nu m-a anunțat de acest fapt (…) în momentul ăsta s-a spulberat orice brumă de încredere în dumnealor”, a susținut Tonel Pop. Apărătorul legal a continuat prin a spune că „s-a evitat cu cât s-a putut să nu fiu de față la audierea acestor persoane (…) dânșii s-au grabit să îi audieze, exact cei care am facut această cerere”.

Avocatul familiei Luizei a ținut să mai sublinieze faptul că „apărătorul părților (…) are dreptul (…) să pună întrebări (…) martorilor, inculpaților, persoanelor care sunt audiate”, considerând că „acest lucru îi disperă pe anchetatori, nu vor sa fie puse alte întrebări decât pun dânșii”.

sursa foto – capturi România TV

271 afisari

1 COMENTARIU

  1. Avocatul familiei Luizei a ținut să mai sublinieze faptul că “apărătorul părților (…) are dreptul (…) să pună întrebări (…) martorilor, inculpaților, persoanelor care sunt audiate”, considerând că “acest lucru îi disperă pe anchetatori, nu vor sa fie puse alte întrebări decât pun dânșii”.
    …ce deducem din aceasta fraza ? .. se vede ff clar ca politia si procurorii vor sa il acopere pe dinca, mai raman judecatorii sa-i dea cu suspendare si gata ne-am lamurit, vorba matrozului-mus-presedite base…traim intr-un STAT MAFIOT.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger