AcasăNewsRudel Obreja: "Vintu vrea sa murdareasca Inalta Curte de Casatie si Justitie"

Rudel Obreja: „Vintu vrea sa murdareasca Inalta Curte de Casatie si Justitie”

Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, se afla in arest la domiciliu, dupa ce DNA l-a acuzat de trafic de influenta.

Obreja este acuzat ca i-a solicitat un milion de euro afaceristului Sorin Ovidiu Vintu, spunandu-i acestuia ca are posibilitatea sa-i obtina o decizie favorabila intr-un dosar pe care Vintu il avea la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Intr-un interviu acordat pentru tolo.ro, Obreja se declara, in continuare, nevinovat si sustine ca totul a fost pus la cale de afacerist. „Vintu vrea sa murdareasca Inalta Curte de Casatie si Justitie” este concluzia pe care o pune fostul boxer.

Totusi, Obreja recunoaste ca i-a solicitat un milion de euro lui Vintu, dar spune ca banii urma sa ii incaseze prin cedarea a 20% din drepturile litigioase asupra unor terenuri.

„Sunt sapte dosare pe rol, inclusiv pamantul de sub Halele Obor, 50 de hectare in Pantelimon si altele. Asta am mers sa-i propun. Sa cumpere el partea mea de 20% din aceste potentiale restituiri” a declarat Rudel Obreja.

Fostul boxer vorbeste si despre modul in care s-au facut interceptarile pe care Vintu le-a predat DNA. „Vintu ma scotea afara ca, vezi Doamne, la el exista aparatura de inregistrare in casa. Ieseam in curte si, de fapt, el purta aparatura de inregistrare pe el” este anuntul socant facut de Rudel Obreja.

author avatar
Cristi Ionita
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger