AcasăNewsRudel Obreja, mesaj din penitenciar, după ce soția sa a anunțat că...

Rudel Obreja, mesaj din penitenciar, după ce soția sa a anunțat că are cancer

rudel obrejaRudel Obreja, mesaj din penitenciar, după ce soția sa a anunțat că are cancer

Rudel Obreja, condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, a transmis duminică primul mesaj după ce soţia sa a dezvăluit că acesta a fost diagnosticat cu cancer.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box a făcut un apel la autorități, enumerând mai multe motive pentru care are nevoie de condiții umane în penitenciar.

Rudel Obreja vrea întreruperea pedepsei

„Am nevoie de tratament in condiţii UMANE,de grija medicilor şi a familiei mele, extrem de importante în contextul actual şi iată de ce:

– stau într-un salon de spital, aproape tot timpul cu perfuzii, care-mi atenuează durerile crunte; – sunt păzit de gardieni în salon, corp la corp , zi şi noapte
– nu am telefon, doar 5 vizite PE LUNĂ ale soţiei, deci nu am capacitatea de mişcare pentru a începe tratament sau operaţie chirurgicală.”, a scris Obreja pe Facebook.

Acesta a cerut să i se recunoască dreptul conferit de lege al întreruperii executării pedepsei, pentru a se trata de cancer în țară sau în străinătate.

„VREAU SĂ TRĂIESC! Dar pentru asta am nevoie de Proceduri… Rog respectuos Comisia de specialitate din cadrul Institutului Naţional de Medicină Legală Mina Minovici, să se constituie în timp util pentru întocmirea şi prezentarea Raportului de Expertiză Medico-Legal la Tribunalul Ilfov, astfel încât Instanţa de Judecată să se poată pronunţa la termenul deja stabilit pentru data de 20.7.2022. Orice amânare din cauza lipsei acestui Raport de Expertiza al INML îmi complică şansele!”, a adăugat Rudel Obreja.

Rudel Obreja suferă de cancer cu metastaze

Fostul pugilist susține că suferă de cancer cu metastaze. „CRUNT! Cu VOIA LUI DUMNEZEU, am şanse să mă pot trata/ opera. Repet, orice întârziere le diminuează! Chiar dacă am avut parte de două condamnări NELEGALE, de încălcarea Legilor şi a Constituţiei României pentru a fi trimis la închisoare, nu m-am sustras niciodată, n-o voi face nici de aici înainte. După cum vedeţi ,apelez la Respectarea Legii, în această Ţară… OPTIMIST…CURABIL…măcar de CANCER!”, a mai scris fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box pe Facebook.

author avatar
Andreea Vlad
376 afisari

4 COMENTARII

  1. Toți penalii se îmbolnăvesc în secunda doi după ce-au intrat la bulău, prăpădiții. Când erau liberi, furau cu ambele copite!

  2. lasa ca si sistemul poate fi ,,uman” toti trebuie sa se gandeasca inainte de a ,,face” ce nu trebuie nu dupa! sa stii ca tratamentul e acelasi!

  3. OARE TOTI BOLNAVII DIN PUSCARII SUNT RUDEII CARE AU FURAT SI NU SUPORTA DETENTIA.PROPUN CA INFIRMIERA PENTRU RUDEL:ELENA UDREA.

  4. Bine că l au arestat ,altfel nu descoperea hotul că este bolnav!
    Sa fim umani cu alde ăștia cu cavernele în plămâni ,singurul tratament este libertatea ,vezi cazul Oprescu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger