AcasăNewsRudel Obreja, la DNA: Sunt vinovat ca am facut un lucru bun...

Rudel Obreja, la DNA: Sunt vinovat ca am facut un lucru bun si ca am adus o gala in Romania

Rudel Obreja, presedintele FR Box, alaturi de campionul Lucian Bute

Rudel Obreja, organizatorul  Galei „Campion pentru Romania”, s-a prezentat luni la DNA, pentru audieri. Presedintele Federatiei Romane de Box (FRB) a declarat ca singurul lucru de care poate fi considerat vinovat e ca a facut un lucru bun. Mai exact ca l-a adus pe Bute sa boxeze acasa, in fata fanilor sai.

Rudel Obreja, presedintele FR Box, alaturi de campionul Lucian Bute

„Decat sa vina dansii pana in Canada am venit eu pana aici”, le-a spus Obreja jurnalistilor, la intrarea la audieri. Intrebat daca are vreo vina in dosarul in care este cercetat de DNA, cu privire la organizarea, vara trecuta, la Bucuresti, a galei „Campion pentru Romania”, la care a urcat in ring Lucian Bute, Obreja a raspuns:  ”Doar de faptul ca am facut un lucru bun si ca am adus o gala in Romania. E pacat ca se intampla asa, dar ramane sa vedem cum se va finaliza toata povestea. Eu nu am nicio emotie”.

Departamentul de Lupta Antifrauda a sesizat DNA in legatura cu posibile acte de coruptie si alte fapte penale comise de Rudel Obreja cu ocazia organizarii galei “Campion pentru Romania”, in iulie anul trecut. Lui Obreja i se imputa faptul ca firma patronata de el, Europlus Computers SRL, nu ar fi avut capacitatea tehnica si profesionala pentru a organiza o gala de asemenea anvergura.

128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger