AcasăNewsRudel Obreja, dupa decizia de condamnare: voi lupta in continuare. Dreptatea pana...

Rudel Obreja, dupa decizia de condamnare: voi lupta in continuare. Dreptatea pana la urma se va face

Dupa ce Inalta Curte a pronuntat, marti dupa-amiaza, sentintele definitive in dosarul „Gala Bute”, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box (FRB) a parasit locuinta, cu o masina in care a pus doua valize mari, cu gandul sa se predea.

Pana sa plece, insa, a stat de vorba cu jurnalistii, anuntand ca a primit „cu demnitate” vestea ca a fost condamnat definitiv la cinci ani de detentie, in dosarul „Gala Bute”, cauza in care, va amintim, fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a primit o pedeapsa de sase ani.

„Am primit-o cu demnitate, asta este situatia, e o decizie pe care trebuie sa o respect, nu o accept”, a punctat Obreja, care a ales sa sublinieze ca, in ciuda pedepsei primite de la instanta, nu se va da batut. „Eu am facut multe pentru tara asta si voi face in continuare (…) sunt un luptator, sunt un om demn, am luptat o viata intreaga, voi lupta in continuare (…) nu va fi un final aici (…) dreptatea pana la urma se va face (…) nu mi-e teama de nimic in lumea asta (…) acest dosar a fost un dosar la comanda”, a subliniat fostul sef al FRB.

sursa foto: captura Antena3

368 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger