AcasăNewsRudel Obreja a răbufnit după decizia instanței: „Tocmai Înalta Curte îşi bate...

Rudel Obreja a răbufnit după decizia instanței: „Tocmai Înalta Curte îşi bate joc de lege! La unii dă mumă, la alţii ciumă!” – VIDEO

Rudel Obreja a răbufnit după decizia instanței: „Tocmai Înalta Curte îşi bate joc de lege! La unii dă mumă” - VIDEO (sursa foto: ziare.com)

După ce a ajuns la urechile sale decizia Curții Supreme, pronunțată joi, 7 aprilie, fostul președinte al Federației Române de Box (FRB) a avut o primă reacție.

Declarațiile sale, făcute la un post TV, au venit după ce s-a aflat că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins contestațiile în anulare ale Elenei Udrea și Rudel Obreja, în dosarul „Gala Bute” – VEZI AICI, ceea ce înseamnă că aceștia urmează să ajungă în spatele gratiilor.

Anunță că își face bagajul

Obreja a anunțat, de altfel, că își face bagajul. „În momentul de faţă îmi pregătesc bagajul pentru a mă deplasa unde mă trebuie.

O să sun la Poliţie, să informez că mă voi prezenta într-o oră, două maximum şi urmez procedura. Asta este!”, a declarat Rudel Obreja, la România TV.

Fostul șef de la FRB: Mă aşteptam să mă rejudec şi să fac surprize mari în acest dosar

Fostul președinte al FRB susține că nu se aștepta la o astfel de hotărâre a instanței. Când a fost întrebat câți ani de închisoare mai are de executat, Obreja a spus că nu a făcut calcule.
„Mi-e greu să vă spun în momentul de faţă pentru că n-am făcut calcule. Nu mă aşteptam absolut deloc la această decizie. Dimpotrivă. (…)

Vă tot felul de speculaţii şi amatorisme pe posturile de televiziune care spun că s-a făcut dreptate şi justiţie! Este fals! Pentru că dosare identice (…) dosarul lui Niţă de la Braşov, dosarul lui Dan Şova şi a lui Horia Simu (…) nu e vorba despre precedent judiciar. Este vorba despre dosare identice care au fost judecate diferit!

Oamenii ăia s-au dus la rejudecare pe decizia CCR noi ne ducem la puşcărie. (…) Vorbim despre Înalta Curte care trebuie să vegheze la aplicarea unitară al legii. Tocmai Înalta Curte îşi bate joc de lege! La unii dă mumă, la alţii ciumă! (…) Mă aşteptam să mă rejudec şi să fac surprize mari în acest dosar, pentru că au fost o mulţime de măgării făcute, dar acum e tardiv”, a susținut Obreja, la postul TV amintit.