AcasăRuby a izbucnit in plans la "Dansez pentru tine"! (VIDEO)

Ruby a izbucnit in plans la „Dansez pentru tine”! (VIDEO)

Isi doreste atat de mult sa-si ajute partenerul alaturi de care a intrat in competitia „Dansez pentru tine”, incat s-a implicat trup si suflet in concurs. Vineri seara, emotiile si-au spus cuvantul, iar Ruby a izbucnit in lacrimi.

Au aflat ca intra la duel, s-au straduit din rasputeri sa scape de eliminare si, odata ce au scapat de stresul ca riscau sa paraseasca mai devreme decat si-ar fi dorit „competitia visurilor”, au rasuflat usurati. Insa stresul a marcat-o pe Ruby, motiv pentru care, in editia din 1 noiembrie de la „Dansez pentru tine”, cantareata cunoscuta pentru piesa „Stinge lumina” nu a mai tinut cont ca sunt camere video in jur, desi totul se intampla in culise, si a varsat lacrimi amare.

Vazand-o atat de emotionata, coregrafa Doina Botis luat-o in brate si a incercat sa o linisteasca. Cu atat mai mult, cu cat stie ca Ruby si Alexandru, colegul ei de echipa de la „Dansez pentru tine”, mai au mult de munca pentru a se asigura ca merg cat mai departe in concurs. Si asta chiar daca solista sufera pentru ca la fiecare saptamana o echipa pleaca din concurs, iar intre concurenti s-au legat deja, dupa cum multi se asteptau, amicitii puternice.

Ruby si Alexandru Ciobanu muncesc din greu si lupta impreuna pentru a-i implini tanarului un vis de suflet. Concurentul a venit la „Dansez pentru tine” pentru ca isi doreste sa castige marele premiu pentru a-l ajuta pe bunul lui prieten, ramas paralizat in urma unui accident suferit in timpul unui spectacol de breakdance, sa poata sa-si plateasca tratamentele pentru recuperare.

VEZI aici VIDEO cu Ruby si partenerul ei de concurs dansand pe muzica populara!

Sursa foto: ProTV