AcasăNewsRTV-ul lui Sebastian Ghita se va numi Romania TV, cu aprobarea CNA!

RTV-ul lui Sebastian Ghita se va numi Romania TV, cu aprobarea CNA!

Televiziunea de stiri RTV, controlata de Sebastian Ghita, isi va modifica denumirea in Romania TV, potrivit unei decizii luate, marti, de CNA, care a aprobat o solicitarea in acest sens primita de la societatea Ridzone Computers SRL.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a analizat, in sedinta de marti, o adresa primita de la societatea Ridzone Computers SRL, care a solicitat Consiliului modificarea denumirii televiziunii RTV in Romania TV. Potrivit dosarului depus la CNA, sigla televiziunii Romania TV va fi asemanatoare celei RTV.

Solicitarea a fost aprobata de membrii CNA. „Asta (modificarea denumirii televiziunii, n.r.) va mai rezolva din problemele in litigiu”, a spus Rasvan Popescu, presedintele CNA. El a facut referire la faptul ca marca RTV a fost revendicata atat de societatea Realitatea Media SA, care detine Realitatea TV, cat si de Ridzone Computers SRL, care detine licenta postului RTV, controlat de Sebastian Ghita (fost manager al Realitatea TV).

Modificarea denumirii televiziunii RTV in Romania TV vine in contextul in care Realitatea Media SA a cerut in instanta suspendarea utilizarii marcii RTV de catre Ridzone Computers SRL. Dosarul a fost inregistrat pe 17 noiembrie la Tribunalul Bucuresti, avand primul termen de judecata in 14 decembrie.

Pe de alta parte, Realitatea Media SA a dat in judecata si Consiliul National al Audiovizualului si a cerut, printre altele, suspendarea Deciziei Consiliului din 9 iunie prin care a fost acordata o licenta audiovizuala prin satelit televiziunii RTV, al carei control a fost preluat ulterior de Sebastian Ghita. Dosarul a fost inregistrat pe 1 noiembrie, la Curtea de Apel Bucuresti. Urmatorul termen de judecata in acest proces este pe 16 decembrie.

author avatar
Ciprian Purice
415 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger